6 ēdieni, kurus var droši ēst arī nakts vidū

© pexels.com

4.lapa

pexels.com

4. Zivis

Vēlajiem vakariņotājiem labāk izvēlēties taukainas zivis, piemēram, ar uzturvielām bagāto mencu vai pleksti. Tajās esošās omega-3 taukskābes ir slavenas ar spēju sadalīt taukus. Arī zivju olbaltumvielas ir labvēlīgas mūsu metabolismam.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Uzturs

Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.