Dietologs dalās ar 5 vienkāršiem principiem, lai izolācijā zaudētu svaru un ilgstoši noturētu vēlamo

© pexels

5.lapa

pexels.com

5. Porciju izmēri

Esam raduši likt ēdienu uz liela izmēra šķīvjiem, taču, piemēram, gaļas gabalam nevajadzētu būt lielākam par kāršu kavas kaudzīti, kamēr sieram jāatbilst sērkociņa kastītes izmēram.

Avots

Uzturs

Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.

Svarīgākais