Trīs populāru pavārgrāmatu autore Anna Panna jeb Anna Birmane kopā ar meitiņu un vīru pašizolācijas laiku pavada garās pastaigās pa mežu vai mājās kopīgi gatavojot. Iedvesmojoties no pastaigām un atgriežoties bērnībā, radās divas lieliskas receptes.
Mēs visi no bērnības atceramies oliņā mērcētās baltmaizes šķēles, kuras sviestam sprakšķot cepās uz pannas. Šī noteikti ir recepte ar kuru palutināt mīļos brīvdienu rītos. Tā ir gana vienkārša, lai to varētu pagatavot kopā ar mazajiem. To var pasniegt kopā gan ar manis minētajām sastāvdaļām, gan ievārījumu, gan vienkārši svaigām ogām. Ekstrēmākie gardēži droši var likt virsū ceptu olu un bekoniņu.
Bļodiņā saputo olu kopā ar kanēli un cukuru. Pannu sakarsē un uz tās izkausē nedaudz sviesta. Maizīti pirms cepšanas pamērcē olas maisījumā. Cep uz pannas kamēr zeltaini brūnas no abām pusēm. Banānu apcep arī kamēr viegli karamelizējušies no visām pusēm. Pasniedz maizīti kopā ar ceptajiem banāniem un ogām.