Brokastu recepte - auzu doniņas ar paštaisītu indijas riekstu un kokosriekstu sviestu

© Publicitātes foto

Šī recepte ies pie sirds visiem saldumu mīļiem, kas vēlas sevi palutināt un pārvērst našķošanos spēcinošā un uzturvielām bagātā uzkodā. Paštaisītais kokosriekstu sviests, kas pēc garšas atgādina “Bounty” batoniņu, ir Paulas mīļākā brokastu recepte, jo to ir ātri pagatavot steidzīgajos rītos, kad nepieciešama veselīga un barojoša maltīte. Indijas riekstu un kokosriekstu sviests lieliski papildinās bagātīgās Fazer auzu doniņas, kas ir īpaši vērtīgs produkts tiem, kas ēd veselīgi un daudz sporto, jo šo doniņu sastāvā ir 100% auzas un nav pievienoti kviešu milti. Šīs maizītes lieliski garšos ar svaigām ogām vai augļiem.

Sastāvdaļas:

  • 4 “Fazer” auzu vērtīgās doniņas
  • 200g Indijas rieksti
  • 100g kokosriekstu skaidiņas
  • 150ml ūdens
  • 1 ēdamk. medus vai kļavu sīrups pēc vēlēšanās

Pagatavošana:

Apgrauzdē indijas riekstus un atdzesē tos.

Blenderī ber riekstus, kokosriekstu skaidiņas, pielej ūdeni un visu sablendē.

Var pievienot vienu ēdamkaroti medu, lai ir izteiktāka salda krēma garša.

Riekstu krēmu smērē uz maizītēm, dekorē ar svaigām ogām un ēd gardu muti.

Sviestu var uzglabāt ledusskapī apmēram 2 nedēļas.

Publicitātes foto

Svarīgākais