Sākums

9.apr
Pasta kā Itālijā? Tātad aromātiska, bagātīga un – pašu rokām gatavota! Tieši tādu ēdienu galdā ceļ dziedātāja Aija Andrejeva, kura kopā ar Rimi Gardēdi, šefpavāru Normundu Baranovski gatavo paštaisītu tagliatelle ar brokoļiem.
9.apr
Atnākot pavasarim, dienas kļūst garākas, gaišākas un siltākas. Noskaņojums uzlabojas un arī enerģijas līmenim vajadzētu pieaugt. Tomēr bieži vien, mainoties gadalaikiem, daļa cilvēku piedzīvo tā saukto depresiju. Ļoti izplatīta ir rudens depresija, bet tikpat bieži cilvēki cieš arī no tā sauktās pavasara depresija.
8.apr
Blaugznas ir visizplatītākā galvas ādas slimība. Eksperti aplēsuši, ka aptuveni 50% pasaules iedzīvotāju kaut reizi dzīvē saskaras ar šo galvas ādas slimību.  
8.apr
Lai gan šampūnu parasti izmanto matu un galvas ādas attīrīšanai, ir alternatīvas metodes, kā uzturēt matus tīrus un veselīgus, nepaļaujoties uz tradicionālo šampūnu. Šajā rakstā piedāvājam vienkāršu glābiņu taviem matiem.
8.apr
Lai sievietes organisms spētu pilnvērtīgi funkcionēt, ik dienas nepieciešams uzņemt noteiktus vitamīnus un minerālvielas, turklāt vajadzīgo uzturvielu kombinācija un daudzums laika gaitā mainās – tas atkarīgs ne vien no kopējā veselības stāvokļa, bet arī no konkrētā dzīves posma un tā diktētajām vajadzībām. Lai optimālo vitamīnu un minerālvielu devu nodrošinātu ar uztura palīdzību, ēdienkartei jābūt pārdomātai un precīzai, tomēr tas ne vienmēr ir iespējams, tāpēc talkā var ņemt uztura bagātinātājus. Kādi vitamīni un minerālvielas sievietēm nepieciešami atšķirīgos dzīves periodos, stāsta farmaceite Alīna Fleišmane.
7.apr
"Barbora" dalās ar trim dažādām kokteiļu receptēm, kur likt lietā gardo un veselīgo bērzu sulu!
7.apr
Līdz ar pavasara iestāšanos daudzi steidzas pie friziera ne tikai atjaunot matu krāsu un griezumu, bet arī lūgt padomu – ko darīt, lai mati būtu veseli un spīdētu. Matu stiliste ar 20 gadu pieredzi Viktorija Poleckiha uzsver, ka matu stāvokli ietekmē sezonalitāte – pavasarī un rudenī tie kļūst trauslāki un biežāk izkrīt, taču ļoti būtiska ir arī pareiza matu kopšana, un te mēs bieži vien grēkojam. 
6.apr
Viss ģeniālais ir vienkāršs, arī ēdiens: gardas maltītes var pagatavot ļoti vienkārši un lēti! Par to ir pārliecināta “Mazo pavāru skoliņas” vadītāja Laura Grēviņa, kurai nākas gatavot bieži un daudz: viņai ir divi dēli ar lielisku apetīti, kuriem, par laimi, patīk gatavot arī pašiem. Laura kopā ar Rimi Gardēdi Normundu Baranovski izvēlas vienkāršu, bet ļoti gardu ēdienu – viņa cep rīsus ar dārzeņiem vokpannā.
6.apr
Kvalitatīvs miegs ir nepieciešams, lai organisms atpūstos, atjaunotos un uzkrātu enerģijas rezerves pilnvērtīgai funkcionēšanai. Šo iemeslu dēļ ir svarīgi atklāt miega traucējumu cēloņus – diagnosticēt slimību un noteikt piemērotu terapiju, uzsver VCA Neiro klīnikas un Neiroloģijas dienesta vadītājs Jānis Mednieks.
5.apr
Šobrīd pilnā sparā turpinās bērzu sulas tecēšanas laiks, tāpēc to var un vajag iekļaut savā ikdienas ēdienkartē, baudot gan vienkārši svaigā veidā, gan arī iekļaujot ēdienos un gardos kokteiļos. Interesantākos faktus par bērzu sulām apkopojusi "Barbora".
5.apr
Izdzirdot vārdu "pārdozēšana" pirmais, kas ienāk prātā ir kaitīgu vielu lietošana pārmērīgā daudzumā, tādā, kas jau rada nopietnas veselības problēmas. Izrādās, ka pārdozēt var ne tikai ar kaitīgām vielām, bet arī tādiem ikdienišķiem produktiem, kā, piemēram, cukuru, šokolādi un pat turku zirņiem.
4.apr
Dietoloģe Eimija Gudsone atklāj, viņasprāt, labāko pusdienu recepti, kas ir ne tikai ļoti garda, bet arī būs noderīga ikvienam, kas vēlas zaudēt lieko svaru!
4.apr
Mūsu garastāvokli var ietekmēt daudz un dažādas lietas, sākot no tā, cik izgulējušās esam un beidzot ar laikapstākļiem. Reizēm šķiet, ka visa pasaule ir sazvērējusies pret mums un neveiksmes seko līdz ik uz soļa, tāpēc arī mūsu garastāvoklis ir pavisam drūms. Lai uzlabotu garastāvokli reizēm nepieciešams vien pavisam maz.
3.apr
Pavasaris tā vien vilina doties dabā. Taču, priecājoties par silto laiku, jāatceras arī par ne tik pozitīvām "pavasara vēstnesēm" - ērcēm. To aktivitātes sezona ir jau sākusies, un ērču pārnēsātās slimības - encefalīts un Laimas slimība - arī šogad saglabā savu aktualitāti.
3.apr
Aizcietējumi nav nekas patīkams. Ja regulāri saskaraties ar šādu diskomfortu, tad, iespējams, viens no iemesliem ir uzturs jeb konkrētu produktu lietošana. Interesanti, ka atsevišķi pārtikas produkti var veicināt aizcietējumu rašanos! 
2.apr
Lai zaudētu lieko svaru, cilvēki piekopj dažādas metodes. Protams, visefektīvākais veids ir fizisko aktivitāšu un veselīga uztura apvienojums. Līdzās šādai metodei pastāv arī dažādas diētas un citi ne mazāk interesanti veidi, kā veicināt svara zudumu. Šobrīd arvien lielāku popularitāti iegūst "4:1:1" metode. Kas tā ir par metodi un kā tā darbojas?
2.apr
Latvijas Apvienotas putnkopības asociācijas izpilddirektore Anna Ērliha, iedvesmojoties no franču virtuves, dalās ar piecām gardām receptēm, kur izmantot olas.
1.apr
Daudziem noteikti būs pazīstama šī situācija - Lieldienas atnākušas, olas skaisti novārītas un nokrāsotas, arī jautrās olu kaujas jau aizvadītas. Un tad rodas jautājums - ko lai iesāk ar visu šo vārīto olu daudzumu? Ārā mest īsti neļauj sirdsapziņa un ģimenes budžets. Kā garšīgi un interesanti pagatavot vārītās Lieldienu olas, piedāvā "Lidl" garšu speciālisti.
1.apr
Līdzteku tam, ka olas Lieldienu laikā dod daudz prieka: jautras olu cīņas; svētku sajūtu, rotājot galdu un telpu; rada dāvināšanas prieku, iepriecinot tuviniekus un draugus, un, visbeidzot, stiprina ģimenes saites, visiem kopā iesaistoties olu krāsošanas procesā — tās ir arī veselīgs un ļoti vērtīgs produkts. Lai mazinātu jebkādas šaubas par olu veselīgumu, „Veselības centru apvienības" uztura speciāliste Anita Baumane uzskaita desmit labos darbus, ko šis Lieldienas simbolizējošais produkts veic mūsu organismā.
31.mar
Lieldienu neatņemama sastāvdaļa ir olu ēšana un dažādas aktivitātes saistībā ar tām, taču vai zini, kādi ir populārākie mīti par olām un kuri no tiem ir patiesība? Stāsta eksperte, sertificēta uztura speciāliste Liene Sondore un farmaceite Liene Graudiņa.
31.mar
Tiek lēsts, ka kopumā 95 pasaules valstīs tiek svinētas Lieldienas. Cik dažādu kultūru un nāciju, tik dažādas var būt arī šo svētku tradīcijas. Uzzinam, kāds paražas piekopj citās valstīs dzīvojošie Lieldienās!
30.mar
Ar gardu un veselīgu Lieldienu svētku recepti dalās uztura speciāliste Liene Sondore.