7 veselīgas uzkodas, kas patiesībā tādas nav

© pexels.com

5.lapa

pexels.com

5. Jogurti ar zemu tauku saturu

Lai padarītu jogurtus ar zemu tauku saturu gardākus, pārtikas ražotāji tiem pievieno papildus cukuru. Tādējādi ēdot jogurtu ar zemu tauku saturu tiešām ir iespēja uzņemt mazāk taukus, taču cukura klātbūtne tajos ir liela. Tā vietā izvēlies probiotiskos jogurtus, kura garšu un saldumu vari regulēts pats, pievienojot klāt dažādas ogas un augļus.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Uzturs

Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.