Recepte: pufīgās kanēļa pankūkas

© unsplash.com

Iepriecini sevi ar gardām, pufīgām pankūkām!

Nepieciešams:

  • 1 gl olu baltumu cup;
  • 1 ēdamk. kukurūzas cietes vai mandeļu miltu;
  • stēvija vai cukurs pēc garšas;
  • 4,5 g kanēļa;
  • 1/3 tējk. sāls;
  • 1/4 tējk. vaniļas ekstrakta;
  • 1 tējk. sviesta;
  • ½ tējk. pūdercukura.

Pagatavošana:

  1. Saputojiet olu baltumus.
  2. Olu baltumiem pievienojiet klāt kukurūzas cieti vai mandeļu miltus.
  3. Pievienojiet masai klāt stēviju vai cukuru, sāli, kanēli, vaniļas ekstraktu.
  4. Visu saputojiet kopā.
  5. Uz pannas lieciet sviestu.
  6. Pannā lejiet aptuveni 80 mililitrus mīklas. Cepiet pankūku no abām pusēm.
  7. Gatavās pankūkas apkaisiet ar pūdercukuru.

Avots

Uzturs

Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.