Vegānu recepte! Kraukšķīgie šokolādes cepumiņi

© Kadrs no video

Vai tu esi saldummīlis, kuram tā vien patīk izmēģināt dažnedažādas jaunas receptes, lai palutinātu savas garšas kārpiņas? Šie neticami gardie, kraukšīgie šokolādes cepumiņi tev neliks vilties! Ķeries klāt gatavošanai un izbaudi cepumu bagātīgās garšas nianses.

Nepieciešams:

  • cukurs (1/2 no tases);
  • brūnais cukurs (3/4 no tases);
  • sāls (1 tējk.);
  • kokosriekstu eļļa (1/2 no tases);
  • sojas piens (1/4 no tases);
  • vaniļa (1 tējk.);
  • milti (1 ½ no tases);
  • soda (1/2 tējk.);
  • vegānu tumšā šokolāde (113 g);
  • vegānu pussaldā šokolāde (113 g).

Vispirms bļodā ieber cukuru, brūno cukuru, pievieno sāli un kokosriekstu eļļu.

Kadrs no video

Tad visu kārtīgi samaisa.

Pēc tam masai pievieno sojas pienu, vaniļu un atkal cītīgi maisa.

Kadrs no video

Tālāk bļodā iesijā miltus, pievieno sodu un tad maisa.

Kadrs no video

Pēcāk cepumu masai pievieno tumšās un pussaldās šokolādes gabaliņus, kurus iemaisa mīklā.

Kadrs no video

Tad bļodu noklāj ar pārtikas plēvi un mīklu atpūtina 30 minūtes.

Kad tiktāl esi ticis, noņem plēvi no mīklas un ar saldējuma karotes palīdzību izveido mīklas bumbiņas, kuras kārto pannā, kurā ieklāts cepampapīrs.

Kadrs no video

Pēc tam liek pannu krāsnī un cep 12 līdz 15 minūtes 180 grādu temperatūrā.

Kadrs no video

Kadrs no video

Virtuvē

Lai paildzinātu produktu mūžu un salgabātu tos svaigus, cilvēki mēdz sasladēt visu ko. Sākot no dārza ogām un augļiem, beidzot jau ar pagatavotām maltītēm. Ir produkti, kuru sasaldēšana liekas pašsaprotama un nerada jautājumus, bet citu produktu sasaldēšana var radīt mulsumu. Kā jums liekas, vai ķiplokus ir ieteicams saldēt?

Svarīgākais