Kā mājās pagatavot perfektas formas gruzīnu ļuļa kebabus?

© Ekrānuzņēmums no Youtube

Ja mājās vēlaties pagatavot ļuļa kebabus jeb maltās gaļas kebabus uz kociņa, tad jums noderēs šis triks! Šādi jūs ātri vien, bez liekām mocībām, iegūsiet perfektas formas kebabu!

Vajadzēs:

  • plastmasas pudeli;
  • glāzi;
  • papīra nazi;
  • maltās gaļas masu;
  • koka irbulīšus.

Process:

1. Ar papīra nazi nogrieziet nost plastmasas pudeles apakšdaļu (skat. attēlu).

Ekrānuzņēmums no Youtube

2. Pudelē iepildiet maltās gaļas masu.

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Noskrūvējiet nost pudeles korķīti.

4. Uz galda otrādi nolieciet glāzi.

5. Glāzei pa virsu lieciet ar malto gaļu pildīto plastmasas pudeli (skat. attēlu).

Ekrānuzņēmums no Youtube

6. Pudeles kakliņā ielieciet koka irbulīti. Ieduriet to dziļāk pudelē jeb gaļā.

Ekrānuzņēmums no Youtube

7. Lēnam pudeli slidiniet uz leju pa glāzi.

Ekrānuzņēmums no Youtube

8. Koka irbulītis "apaugs" ar gaļu.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Šādā veidā jūs varat iegūt perfektas formas maltās gaļas kebabus. Atliek tos vien izcept un notiesāt!

Ekrānuzņēmums no Youtube

Avots

Virtuvē

Lai paildzinātu produktu mūžu un salgabātu tos svaigus, cilvēki mēdz sasladēt visu ko. Sākot no dārza ogām un augļiem, beidzot jau ar pagatavotām maltītēm. Ir produkti, kuru sasaldēšana liekas pašsaprotama un nerada jautājumus, bet citu produktu sasaldēšana var radīt mulsumu. Kā jums liekas, vai ķiplokus ir ieteicams saldēt?

Svarīgākais