Triks, kā atvērt cieši noslēgtas burciņas, nesabojājot to vāciņu

© pexels.com

Reizēm gadās tā, ka nekādi nevaram tikt pie burciņā iekšā esošā satura, jo tā ir pārlieku cieši noslēgta. Vāciņš nemaz nepadodas! Šādos brīžos ņemam talkā dažādas metodes, visbiežāk šādās situācijās cieš burkas vāks un tas vairs nav otrreiz izmantojams. Pielietojot šo triku, tā neatgadīsies!

Vajadzēs:

  • cieši noslēgtu burciņu;
  • gumijas cimdus.

Process:

1. Burkas atvēršanas process ir pavisam vienkāršs. Atliek vien rokās uzvilkt gumijas cimdus.

Ekrānuzņēmums no Youtube

2. Paņemt burciņu un to atvērt vaļā.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Pateicoties gumijas cimdiem, jūsu rokas neslīdēs un jums izdosies pavisam viegli atvērt vaļā cieši noslēgto burciņu. Vēlāk burkas vāku varēsiet izmantot atkārtoti!

Avots

Virtuvē

Lai paildzinātu produktu mūžu un salgabātu tos svaigus, cilvēki mēdz sasladēt visu ko. Sākot no dārza ogām un augļiem, beidzot jau ar pagatavotām maltītēm. Ir produkti, kuru sasaldēšana liekas pašsaprotama un nerada jautājumus, bet citu produktu sasaldēšana var radīt mulsumu. Kā jums liekas, vai ķiplokus ir ieteicams saldēt?

Svarīgākais