RECEPTE: marinēti zaļie ķiršu tomāti

© pexels.com

Vai esat kādreiz ēdis marinētus zaļos ķiršu tomātiņus? Ja atbilde ir nē, tad izmēģiniet šo recepti! Būs gardi!

Vajadzēs:

  • 4 gl. zaļu ķiršu tomātu;
  • 3/4 gl. ūdens;
  • 3/4 gl. etiķa;
  • 2 ēdk. sāls;
  • 1 ēdk. cukura;
  • 1 ķiploka daiviņu;
  • 2 kaltētus čili piparus.

Pagatavošana:

1. Bļodā lieciet tomātus, ķiploka daiviņu un čili piparus.

2. Tikmēr katliņā uzvāriet etiķa, ūdens, sāls un cukura marinādi.

3. Verdošo marinādi pārlejiet pāri tomātiem, ķiplokam un čili pipariem.

Ja vēlaties, tad marinētos tomātus varat uzglabāt bļodā ar vāku vai pārlikt tos burciņā. Šādā veidā pagatavotus tomātus varat uzglabāt ledusskapī mēnesi.

Avots

Virtuvē

Tiem, kas brūnās olas krāso sīpolu mizās, nav jāuztraucas - uz Lieldienu olām nebūs redzams marķējuma zīmogs. Bet, ja olas ir baltas un plānojat tās krāsot gaišās krāsās, marķējums var sabojāt to izskatu. Kā no tā atbrīvoties, stāsta “limon.postimees.ee”.

Svarīgākais