Izmēģini! Imunitāti stiprinošā tēja

© pexels.com

Garda un imunitāti stiprinoša tēja! Tās pagatavošana aizņems vien piecas līdz 10 minūtes!

Vajadzēs:

  • divas glāzes ūdens;
  • sulu no diviem citroniem;
  • aptuveni piecus centimetrus lielu ingvera gabaliņu;
  • 1 ēdamk. medus;
  • kajēnas piparus (pēc garšas);
  • 1 tējk. ābolu sidra etiķa.

Pagatavošana:

1. Sagrieziet ingveru smalkos gabaliņos.

2. Lieciet katliņā ingveru. Tam klāt pievienojiet ūdeni, medu, kajēnas piparus un citronu sulu. Uz lēnas uguns vāriet katliņā iekšā esošo saturu pāris minūtes.

3. Tējas krūzītē ielejiet vienu tējkaroti ābolu sidra etiķa un pievienojiet tam klāt silto dzērienu.

Avots

Virtuvē

Lai paildzinātu produktu mūžu un salgabātu tos svaigus, cilvēki mēdz sasladēt visu ko. Sākot no dārza ogām un augļiem, beidzot jau ar pagatavotām maltītēm. Ir produkti, kuru sasaldēšana liekas pašsaprotama un nerada jautājumus, bet citu produktu sasaldēšana var radīt mulsumu. Kā jums liekas, vai ķiplokus ir ieteicams saldēt?

Svarīgākais