Ideja! Šokolādes kūka vien no divām sastāvdaļām

© Ekrānuzņēmums no "YouTube"

Vai kūku var izcept no nieka divām sastāvdaļām? Izrādās, ka var! Izmēģiniet šo šokolādes kūkas recepti!

Vajadzēs:

  • 4 olas;
  • 2 gl. šokolādes.

Process:

1. Bļodiņā lieciet gabaliņos salauztu šokolādi un lieciet to mikroviļņu krāsnī uz divām minūtēm.

Ekrānuzņēmums no "YouTube"

2. Atdaliet olu baltumus no dzeltenumiem.

Ekrānuzņēmums no "YouTube"

3. Ar mikseri saputojiet stingrās putās olu baltumu.

Ekrānuzņēmums no "YouTube"

4. Izkausētajai šokolādei pievienojiet klāt vienu olu dzeltenumu. To kārtīgi iemaisiet šokolādē.

Ekrānuzņēmums no "YouTube"

5. Atkartojiet 4. punktā minēto ar visiem olu dzeltenumiem.

6. Iecilājiet olu baltumu šokolādē.

Ekrānuzņēmums no "YouTube"

7. Lejiet šokolādes masu kūkas formā un cepiet to uzkarsētā cepeškrāsnī 170 grādos 30 minūtes.

Ekrānuzņēmums no "YouTube"

Avots

Virtuvē

Lai paildzinātu produktu mūžu un salgabātu tos svaigus, cilvēki mēdz sasladēt visu ko. Sākot no dārza ogām un augļiem, beidzot jau ar pagatavotām maltītēm. Ir produkti, kuru sasaldēšana liekas pašsaprotama un nerada jautājumus, bet citu produktu sasaldēšana var radīt mulsumu. Kā jums liekas, vai ķiplokus ir ieteicams saldēt?

Svarīgākais