RECEPTE: pannā cepta maize

© Ekrānuzņēmums no "YouTube"

Lai pagatavotu šo maizi nebūs nepieciešama maizes krāsns. Jums vajadzēs vien pannu un divas sastāvdaļas!

Vajadzēs:

  • 1 gl. grieķu jogurta;
  • 1 gl. miltu.

Process:

1. Bļodā sajauciet kopā miltus ar grieķu jogurtu.

Ekrānuzņēmums no "YouTube"

Ekrānuzņēmums no "YouTube"

2. Uz koka dēlīša uzberiet nedaudz miltus.

3. Ņemiet mīklu laukā no bļodas, lieciet uz koka dēlīša un izveidojiet nelielu bumbiņu.

Ekrānuzņēmums no "YouTube"

4. Mīklas bumbiņu ar nazi sadaliet četrās vienādās daļās.

Ekrānuzņēmums no "YouTube"

5. Ņemiet vienu mīklas daļu, uzberiet tai virsū nedaudz miltus. Ar mīklas rulli izrullējiet to plakanu.

pexels.com

6. Uzkarsējiet pannu un lieciet izrullēto mīklu cepties.

Ekrānuzņēmums no "YouTube"

Ekrānuzņēmums no "YouTube"

Tas arī viss! Ēdiet maizi ar dažādām piedevām!

Avots

Virtuvē

Lai paildzinātu produktu mūžu un salgabātu tos svaigus, cilvēki mēdz sasladēt visu ko. Sākot no dārza ogām un augļiem, beidzot jau ar pagatavotām maltītēm. Ir produkti, kuru sasaldēšana liekas pašsaprotama un nerada jautājumus, bet citu produktu sasaldēšana var radīt mulsumu. Kā jums liekas, vai ķiplokus ir ieteicams saldēt?

Svarīgākais