Nepērc veikalā! Kā pagatavot pašam savu garšvielu maisījumu kartupeļiem?

© pexels.com

Cepti kartupeļi paši par sevi ir gardi, bet, lai tos padarītu vēl gardākus, daudzi izmanto speciālas garšvielas, kuras tieši paredzētas šim ēdienam. Nepērciet veikalā gatavus garšvielu maisījumus, ja to varat pagatavot pats! Šādi perfekti zināsiet, kas ir jūsu garšvielu maisījumā un varēsiet to pagatavot tā, kā jums labāk tīk!

Garšvielu maisījuma pagatavošanai vajadzēs:

  • 1/2 ēdamk. sāli;
  • 1 ēdamk. brūno cukuru;
  • 1 ēdamk. paprikas pulveri;
  • 1/2 ēdamk. kaltētu timiānu;
  • 1/2 ēdamk. maltos melnos piparus;
  • 1/4 ēdamk. sīpolu pulveri;
  • 1/4 ēdamk. ķiploku pulveri;
  • 1/4 ēdamk. maltas ķimenes.

Atliek vien bļodiņā sajaukt kopā visas sastāvdaļas un jūsu garšvielu maisījums kartupeļiem būs gatavs!

Avots

Virtuvē

Lai paildzinātu produktu mūžu un salgabātu tos svaigus, cilvēki mēdz sasladēt visu ko. Sākot no dārza ogām un augļiem, beidzot jau ar pagatavotām maltītēm. Ir produkti, kuru sasaldēšana liekas pašsaprotama un nerada jautājumus, bet citu produktu sasaldēšana var radīt mulsumu. Kā jums liekas, vai ķiplokus ir ieteicams saldēt?

Svarīgākais