2.lapa
Publicitātes foto
Porcijas: 2 - 4 personām
Gatavošanas laiks: 15 min
Sastāvdaļas:
Salātu lapas (rukola, spināti, keil salāti, ledus salāti vai citi) - 2/5 daļas no trauka
Divu veidu dārzeņi (tomāts, gurķis, paprika, avokado vai cits) - 1/5 daļa no trauka
Pākšaugi un graudaugi (zirņi, pupiņas, lēcas, diedzēti graudi, ķiploka grauzdiņi u.c.) - 1/5 daļa no trauka
Olbaltumi un proteīni (siers, gaļa, olas, zivis, konservēts tuncis u.c.) - 1/5 daļa no trauka
Pagatavošana:
Šīs sastāvdaļas vienkārši pārlej ar savu iecienītāko mērci (piemēram, olīveļļa, šķipsna sāls, malti pipari, citrona sula) un sajauc kopā.