Lai labi garšo!
Sastāvdaļas: 60 g sviesta, sīpols, 60 g miltu, 450 ml tītara gaļas buljona, 250 g konservētu ananasu, 250 g Čedaras siera, sāls, melnie pipari, 500 g vārītas tītara gaļas, 3 ēdamkarotes svaigi sadrupinātas rupjmaizes, pētersīļi.
Pagatavošana: katliņā izkausē sviestu, ieber gredzentiņos sagrieztu sīpolu un, laiku pa laikam maisot, cep uz lēnas uguns 3 līdz 5 minūtes, kamēr sīpoli ir mīksti, bet nemaina krāsu. Pieber miltus un maisot karsē minūti. Pakāpeniski pielej buljonu un ananasu sulu, uzvāra un maisa, kamēr masa sabiezē. Pievieno ananasu gabaliņus, dažus atstāj greznošanai. Iejauc trīs ceturtdaļas siera, pieber sāli un piparus. Tītara gaļas gabaliņus līdzīgās daļās liek uz šķīvjiem vai vienā lielā karstumizturīgā traukā. Gaļai pārlej mērci un uzkaisa atlikušo sieru un maizes drupatas. Tītara gaļu liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep 15 līdz 20 minūtes, kamēr tā pilnībā izkarsējas un virsma kļūst zeltaina. Grezno ar sakapātiem pētersīļiem un pārējiem ananasu gabaliņiem.