5 šefpavāra triki, kā sagriezt sīpolus bez asarām

© pexels.com

Teju ikvienam sīpolu griešana liekas tīrās mokas, jo tie mums liek raudāt. Šefpavārs nosauc 5 trikus, ko darīt, lai izvairītos no asarām.

Restorānu "Lafitte" īpašnieks, šefpavārs Rassels Džeksons atklāj piecus vienkāršus trikus, ko darīt, lai izvairītos no asaru plūdiem, griežot sīpolus:
  1. Šefpavārs iesaka, ja jums nepieciešams sagriezt sīpolu, pirms tam to ievietojiet ledusskapī.
  2. Lai izvairītos no asarām, jūs varat sīpolu aptuveni uz 30 sekundēm ievietot arī ledus aukstā ūdenī.
  3. Vēl viens pavisam neparasts triks - ielieciet sīpolu verdošā ūdenī. Sīpolu verdošā ūdenī paturiet vien 30 sekundes. Būtiski! Izmantojot šādu metodi, sīpols var mainīt struktūru.
  4. Ja jums nepieciešams griezt sīpolu, izmantojiet ļoti asu nazi. Vispirms nogrieziet nost saknes daļu un pēc tam augšdaļu.
  5. Šefpavārs nosauc arī pavisam amizantu veidu. Griežot sīpolu, nepieciešams mutē turēt maizes šķēli, arī šādi, viņaprāt, var izvairīties no raudāšanas.

Avots

Virtuvē

Visbiežak, iedomājoties par čia sēklu pudiņu, mēs domājam par saldu uzkodu, desertu vai kaut ko tamlīdzīgu. Bet šīs te pašas sēklas jeb sēklu pudiņu var pagatavot arī sāļā veidā. Izmēģiniet jaunas garšas un pārsteidziet ne tikai savas, bet arī savu tuvāko cilvēku garšu kārpiņas!