Zivs, ja ir pareizi pagatavota, ir sulīga un kūst mutē. Galvenais, kas jāatceras – to nedrīkst pārcept. Taču kā to izdarīt? Šefpavārs Mārtiņš Sirmais nāk talkā ikvienam, kurš gatavs cept zivi. Viņa galvenais ieteikums – neizmanto foliju.
TV kanāla 360 gatavošanas raidījumā “Dr. Sirmais” šefpavārs skaidro: "Kad ir folija virsū, tad nav ceptas zivs garšas vai vispār kaut kādas zivs garšas. Visforšākais ir, ka zivij tie tauciņi, cik jau nu viņi tur ir, ka tie iznāk ārā un saiet kopā ar liesumiņu. Kad tu zivi ieliec krāsnī un tā ir folijā, tu vienkārši esi gaišreģis. Protams, tu vari bāzt termometru iekšā, bet to cilvēki mājās dara ļoti reti."
Sirmais atgādina - zivi liek cepties ar visu galvu un galvenais atstāj ādu, jo tā ir kā dabīga zivs folija. Kad zivs izcepta, to izņem no krāsns un pašā biezākajā vietā iedur ar nazīti. Ja nazītis viegli ieslīd līdz asakai un iztek smuka suliņa, zivs ir gatava.