Tartes ar biezpiena krēmu, garnētas ar augļiem, ogām un riekstiem

© Foto: Pexels.com

Deserts svētku galdam tiem, kas ievēro diētu arī svētkos. Kā pagatavot tartes ar biezpiena krēmu, augļiem, ogām un riekstiem, kas ir garšīga un nekaitē figūrai.

SASTĀVDAĻAS:

10 gab. gatavās tartes

200 g biezpiena siers

pēc garšas ogas, augļi, rieksti

šokolāde, pūdercukurs vai medus - garnēšanai

Foto: Pexels.com

PAGATAVOŠANA

  • Rūpīgi noskalo augļus, nosusina, nomizo un smalki sagriež. Labi noskalo ogas tekošā ūdenī un nosusina.
  • Kalcinējiet riekstus iepriekš uzkarsētā sausā pannā ne ilgāk kā 3 minūtes.

Foto: Pexels.com

  • Tartes pilda ar biezpiena sieru un garnē ar smalki sagrieztiem augļiem, ogām un riekstiem.
  • Pēc vēlēšanās tartes var pārkaisīt ar rīvētu šokolādi, pūdercukuru vai medu.

Dzīvesstils

Itālija katru gadu piesaista simtiem miljonu tūristu, padarot to par vienu no populārākajām valstīm pasaulē, tomēr daudzi tās viesi, kas pirmo reizi apmeklē šo valsti, pieļauj vairākas izplatītas kļūdas, kas var sabojāt viņu brīvdienu pieredzi. Kā no tām izvairīties un kādas tās ir, skaidro amerikāņu žurnāliste Dženna DeLaurentisa savā blogā “Business Insider”.