7 ēdienu pārpalikumi, kuri patiesībā ir ļoti veselīgi un ēdami

© pexels.com

2.lapa

pexels.com

2. Arbūza mizas

"Bright Side" norāda, ka arbūzu mizas pēc garšas un struktūras ir ļoti līdzīgas gurķiem, padarot tos par ideālu produktu marinēšanai.

Marinētas arbūzu mizas var ēst kā uzkodu. Recepti angļu valodā iespējams atrast ŠEIT.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvo gudri!

Lieldienām tuvojoties, jāsāk domāt par to, kā uzklāt krāšņu svētku galdu, pārlieku daudz netērējoties. Ar nelielu radošu pieskārienu ēdamistabu un visu mājokli var sapost svētkiem, papildinot jau esošās lietas ar dažiem jauniem akcentiem. Jau senāk iegādātais tekstils jaunās kombinācijās var izskatīties gluži svinīgi, bet traukus var saskaņot unikālā harmonijā. Interjera dizainers iesaka fokusēties uz dažādiem akcentiem, teiksim, galda centrālo rotājumu, traukiem un tekstilu, lai Lieldienu galda klājums šogad atšķirtos no iepriekšējiem.

Svarīgākais