8 ēdieni, kurus nedrīkst atkārtoti sildīt, lai nekaitētu veselībai

© Pexels

7.lapa

Pexels

7. Selerija

Selerija ir lieliska zupas sastāvdaļa, taču to nedrīkst sildīt mikroviļņu krāsnī. Kā norāda "Mirror", selerija satur nitrātus, kas kļūst par toksiskiem nitrītiem, kad to atkārtoti silda.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Alkoholiķis ir cilvēks, kurš lieto alkoholiskos dzērienus pārmērīgā daudzumā, nespēj to kontrolēt un pats saviem spēkiem nespēj atteikties no grādīgo dzērienu malkošanas. Nav definēts viens alkoholisma cēlonis, kuru varētu attiecināt uz visiem, kas slīgst atkarībā. Alkohola atkarību var veicināt dažādi faktori. Šoreiz aplūkosim piecus faktorus, kuri var veicināt atkarību no alkohola!