8 ēdieni, kurus nedrīkst atkārtoti sildīt, lai nekaitētu veselībai

© Pexels

8.lapa

Pexels

8. Olas

Lai gan šaubāmies, ka kāds mikroviļņu krāsnī silda, piemēram, brokastu omleti vai vārītas olas, tik un tā "Mirror" brīdina to nedarīt, jo pēc sildīšanas olas kļūst toksiskas.

Labāk aukstas vārītas olas izmanto salātos vai sviestmaizēs.

Veselība

Alkoholiķis ir cilvēks, kurš lieto alkoholiskos dzērienus pārmērīgā daudzumā, nespēj to kontrolēt un pats saviem spēkiem nespēj atteikties no grādīgo dzērienu malkošanas. Nav definēts viens alkoholisma cēlonis, kuru varētu attiecināt uz visiem, kas slīgst atkarībā. Alkohola atkarību var veicināt dažādi faktori. Šoreiz aplūkosim piecus faktorus, kuri var veicināt atkarību no alkohola!

Svarīgākais