8 veselīgi produkti, kurus ēdam nepareizi

© Pexels

6.lapa

Pexels

6. Linsēklas

Linsēklās ir daudz šķiedrvielu, omega-3 un lingānu, kas ir nozīmīgi elementi mūsu organismam. Taču mūsu oganisms šīs vielas neuzņem, ja ēdam linsēklas veselas. Pirms to ēšanas, tās labāk ir sasmalcināt, lai nezaudētu to vērtīgās īpašības.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Mūsdienās diabēts ir kļuvis par nopietnu sabiedrības veselības izaicinājumu, un tā attīstība bieži notiek nemanāmi, bez acīmredzamām pazīmēm. Kāpēc diabēta izplatība kļuvusi tik izteikta, kādi faktori veicina tā nemanāmo piezagšanos ikdienā, skaidro farmaceite Ksenija Lukjanova.