Uz kārā zoba! Trīs vienkārši pagatavojami deserti

© Pixabay

Lai pagatavotu neticamu gardus desertus, tev nevajadzēs izmantot lērums sastāvdaļu un ilgu laiku pavadīt virtuvē. Smelies iedvesmu mūsu apkopotajās desertu idejās un nebaidies eksperimentēt!

Nr. 1

Vispirms blenderī ieber mellenes.

Tad pievieno avenes un zemenes.

Kadrs no video

Pēc tam ogām pievieno pāris ēdamkarotes cukura un laima sulu.

Pielej klāt mazliet ūdens.

Kadrs no video

Visu sablenderē.

Kadrs no video

Tad iegūto masu ieklāj cepamtraukā un izlīdzina.

Kadrs no video

Liek trauku saldētavā uz visu nakti.

Tālāk ar dakšiņas palīdzību masu saspaida.

Kadrs no video

Tad to kārto trauciņos un pārber ar sarīvētu laima miziņu.

Kadrs no video

Nr. 2

Sagriež veselu arbūzu.

Kadrs no video

Pēcāk iedur katrā gabaliņā koka saldējuma kociņu.

Kadrs no video

Kārto arbūza gabalus traukā.

Kadrs no video

Mērkrūzē ielej laima sulu, pievieno cukuru un mazliet liķieri Cointreau un tekilu.

Tad visu pārlej pāri arbūza gabaliņiem un trauku liek uz stundu saldētavā.

Kadrs no video

Visbeidzot, vari arbūzu nobaudīt!

Nr. 3

Sagriež arbūzu kubiciņos.

Kadrs no video

Tad izkārto gabaliņus pannā, kurā ieklāts cepampapīrs. Trauku liek saldētavā uz divām stundām.

Pēc tam gabaliņus ievieto glāzē un tiem pa virsu lej gāzēto ūdeni!

Kadrs no video

Virtuvē

Lai paildzinātu produktu mūžu un salgabātu tos svaigus, cilvēki mēdz sasladēt visu ko. Sākot no dārza ogām un augļiem, beidzot jau ar pagatavotām maltītēm. Ir produkti, kuru sasaldēšana liekas pašsaprotama un nerada jautājumus, bet citu produktu sasaldēšana var radīt mulsumu. Kā jums liekas, vai ķiplokus ir ieteicams saldēt?

Svarīgākais