Pamēģini! Vegāniskās siera kūciņas

© Kadrs no video

Kas gan var būt labāks par ēdienu, kas gatavots no veselīgiem un kvalitatīviem produktiem? Ja tev patīk eksperimentēt ar ēdienu un it īpaši kārs esi uz dāžādām kūkām, tad pamēģini šo recepti un pagatavo debešķīgi gardas vegāniskās siera kūciņas!

Tev vajadzēs:

  • avenes;
  • kazenes;
  • mellenes;
  • negrauzdētus Indijas riekstus (3 tases);
  • kokosriekstu krēmu (1 tasi);
  • kļavu sīrupu (3/4 no tases);
  • citrona sulu (1/2 no tases);
  • vaniļu (2 ēk.);
  • kokosriekstu eļļu (1/2 no tases);
  • zilās spirulīnas pulveri (1 ēk.);
  • negrauzdētas mandeles (1 tasi);
  • dateles (10);
  • negrauzdētus valriekstus ( 1 tase);
  • kokosriekstu skaidiņas ( 3/4);
  • jūras sāli (1/4 ēk.).

Vispirms traukā ieber divas saujas aveņu, kazeņu un melleņu.

Liec ogas saldētavā.

Kadrs no video

Pēc tam blenderī ieber negrauzdētus Indijas riekstus, pievieno kokosriekstu krēmu, kļavu sīrupu, citrona sulu, vaniļu un kokosriekstu eļļu.

Kadrs no video

Sablenderē visu.

Kadrs no video

Tad paņem kausiņu un daļu no iegūtās masas noliek nostāk.

Kadrs no video

Tālāk krēmam pievieno avenes un sablenderē.

Kadrs no video

Kadrs no video

Atkal paņem kausiņu un daļu krēma noliek nostāk.

Pēcāk pievieno mellenes un zilās spirulīnas pulveri. Visu blenderē un kausiņu ar daļu masas noliek malā.

Kadrs no video

Tālāk pievieno kazenes un blenderē atkal. Nostāk noliek kausiņu ar violēto krēmu.

Kadrs no video

Iegūto masu ieliek citā traukā un izmazgā blenderi.

Tad tur ieber negrauzdētas mandeles un valriekstus, dateles un kokosriekstu skaidiņas, pievieno jūras sāli.

Kadrs no video

Visu blenderē.

Kadrs no video

Mafinu cepampannā ieliek cepampapīru un kārto iegūto masu.

Kadrs no video

Dažās formiņās lej iekšā no mellenēm, kazenēm un zilās spirulīnas pulvera izveidoto krēmu. Citās ielej rozā masu. Tad ieliek trauku saldētavā uz piecām minūtēm.

Kadrs no video

Kadrs no video

Pēc tam kūciņas augšu noklāj ar gaišo krēmu.

Liek trauku saldētavā uz 30 minūtēm.

Kadrs no video

Kadrs no video

Konditorejas maisiņā sapilda iepriekš ar kausiņiem atlikto masu un izveido garnējumu uz katras kūciņas.

Kadrs no video

Lai labi garšo!

Kadrs no video

Virtuvē

Lai paildzinātu produktu mūžu un salgabātu tos svaigus, cilvēki mēdz sasladēt visu ko. Sākot no dārza ogām un augļiem, beidzot jau ar pagatavotām maltītēm. Ir produkti, kuru sasaldēšana liekas pašsaprotama un nerada jautājumus, bet citu produktu sasaldēšana var radīt mulsumu. Kā jums liekas, vai ķiplokus ir ieteicams saldēt?

Svarīgākais