8 ēdienu gatavošanas ieradumi, kurus uztura speciālisti iesaka pārtraukt

© pexels.com

6.lapa

pexels.com

6. Sāls pievienošana ēdienam pirms tā pagaršošanas

Uztura speciālists Kriss Solids uzsver, ka vēlētos, lai cilvēki vispirms pagaršotu ēdienu, pirms tam pievieno sāli. "Sāls piešķir garšu, taču daudziem ēdieniem tas papildus nav vajadzīgs," norāda speciālists. Viņš iesaka sekot šefpavāru moto - nogaršot pirms sāls pievienošanas.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Virtuvē

Tiem, kas brūnās olas krāso sīpolu mizās, nav jāuztraucas - uz Lieldienu olām nebūs redzams marķējuma zīmogs. Bet, ja olas ir baltas un plānojat tās krāsot gaišās krāsās, marķējums var sabojāt to izskatu. Kā no tā atbrīvoties, stāsta “limon.postimees.ee”.

Svarīgākais