8 ēdienu gatavošanas ieradumi, kurus uztura speciālisti iesaka pārtraukt

© pexels.com

7.lapa

pexels.com

7. Izvairīšanās no augļiem tajos esošā cukura dēļ

Nevajadzētu turēties pie ieraduma izvairīties no augļiem, jo tajos it kā esot pārāk daudz cukura, norāda Malkani. Atšķirībā no rafinēta un pārstrādāta cukura, augļi satur šķiedrvielas, kas palēlina furktozes absorbēšanu asinsritē.

Šķiedrvielas arī veicina labvēlīgo baktēriju veidošanos, kas uzlabo mūsu organisma darbību un ļauj ilgāk sajusties paēdušiem, apgalvo Malkani.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Virtuvē

Tiem, kas brūnās olas krāso sīpolu mizās, nav jāuztraucas - uz Lieldienu olām nebūs redzams marķējuma zīmogs. Bet, ja olas ir baltas un plānojat tās krāsot gaišās krāsās, marķējums var sabojāt to izskatu. Kā no tā atbrīvoties, stāsta “limon.postimees.ee”.

Svarīgākais