Triks, kā atvērt cieši noslēgtas burciņas, nesabojājot vāciņu

© Ekrānuzņēmums no Youtube

Noderīgs triks ikvienai mājsaimniecei un mājsaimniekam!

Vajadzēs:

  • cieši noslēgtu burciņu;
  • bļodiņu;
  • siltu ūdeni.

Process:

1. Bļodā ielejiet siltu ūdeni.

Ekrānuzņēmums no Youtube

2. Ielieciet bļodā burciņu ar vāciņu uz leju.

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Pagaidiet 15 sekundes.

4. Izņemiet burciņu no ūdens un mēģiniet to attaisīt.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Avots

Virtuvē

Lai paildzinātu produktu mūžu un salgabātu tos svaigus, cilvēki mēdz sasladēt visu ko. Sākot no dārza ogām un augļiem, beidzot jau ar pagatavotām maltītēm. Ir produkti, kuru sasaldēšana liekas pašsaprotama un nerada jautājumus, bet citu produktu sasaldēšana var radīt mulsumu. Kā jums liekas, vai ķiplokus ir ieteicams saldēt?

Svarīgākais