Triks, kā vienmēr pagatavot perfekta izmēra kotleti hamburgeriem

© pexels.com

Šis triks noderēs ikvienam hamburgeru cienītājam, kurš šo ēdienu ir gatavs gatavot paša spēkiem!

Vajadzēs:

  • malto gaļu;
  • garšvielas (pēc izvēles);
  • konservu bundžu;
  • šķīvi;
  • pārtikas plēvi.

Process:

1. Pagatavojiet maltās gaļas masu, pievienojot tai klāt garšvielas pēc izvēles.

2. Uzlieciet uz neatvērtas konservu bundžas virsū pārtikas plēvi.

3. Paņemiet nelielu daudzumu jēlās gaļas un uzlieciet virsū konservu bundžai.

Ekrānuzņēmums no Youtube

4. Ņemiet šķīvīti un piespiediet klāt gaļu pie konservu bundžas.

Ekrānuzņēmums no Youtube

5. Noņemiet nost šķīvīti no jēlās gaļas un jums būs izdevusies perfekta izmēra kotlete hamburgeriem!

Ekrānuzņēmums no Youtube

Ekrānuzņēmums no Youtube

Avots

Virtuvē

Lai paildzinātu produktu mūžu un salgabātu tos svaigus, cilvēki mēdz sasladēt visu ko. Sākot no dārza ogām un augļiem, beidzot jau ar pagatavotām maltītēm. Ir produkti, kuru sasaldēšana liekas pašsaprotama un nerada jautājumus, bet citu produktu sasaldēšana var radīt mulsumu. Kā jums liekas, vai ķiplokus ir ieteicams saldēt?

Svarīgākais