Karstmaizes recepte gardām brīvdienu brokastīm

© Ekrānuzņēmums no Youtube

Ieprieciniet savas un savu mīļoto cilvēku garšu kārpiņas ar gardu karstmaizi brīvdienu rītā! Karstmaižu pagatavošana būs pavisam vienkārša un ātra!

Vajadzēs (vienai karstmaizei) :

  • divas baltmaizes šķēles;
  • kečupu vai tomātu mērci;
  • siera šķēli;
  • šķiņķa šķēli;
  • jēlu olu;
  • rīvētu sieru.

Process:

1. Ņemiet vienu baltmaizes šķēli un uzklājiet uz tās kečupu.

Ekrānuzņēmums no Youtube

2. Pa virsu kečupam lieciet vienu siera un šķiņķa šķēlīti.

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Lieciet virsū otru baltmaizes šķēli.

Ekrānuzņēmums no Youtube

4. Paņemiet karoti. Aptuveni maizītes viducītī ar karoti izveidojiet nelielu iedobīti.

Ekrānuzņēmums no Youtube

5. Iedobīte iesitiet vienu jēlu olu.

Ekrānuzņēmums no Youtube

6. Apkārt olai apberiet rīvētu sieru.

Ekrānuzņēmums no Youtube

7. Lieciet maizīti sakarsētā cepeškrāsnī un cepiet līdz ola gatava.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Lai labi garšo!

Avots

Virtuvē

Lai paildzinātu produktu mūžu un salgabātu tos svaigus, cilvēki mēdz sasladēt visu ko. Sākot no dārza ogām un augļiem, beidzot jau ar pagatavotām maltītēm. Ir produkti, kuru sasaldēšana liekas pašsaprotama un nerada jautājumus, bet citu produktu sasaldēšana var radīt mulsumu. Kā jums liekas, vai ķiplokus ir ieteicams saldēt?

Svarīgākais