Izcils salikums! Pagatavo skumbriju kopā ar kvinoju

© unsplash.com

Vai esi kādreiz aizdomājies par to, ka skumbrija var veidot izcilu garšu salikumu kopā ar kvinoju? Uztura speciāliste Olga Ļubina iesaka nobaudīt šo garšu salikumu!

Nepieciešams:

  • 2 gb skumbrijas;
  • 200 g kvinojas;
  • citrons;
  • olīveļļa;
  • sāls, pipari - pēc garšas.

Pagatavošana:

  1. Skumbrijas noskalo un izķidā, iezied ar olīveļļu, uzber nedaudz sāls un piparu. Citronu sagriez šķēlēs un liec iekšā skumbrijā. Skumbriju apcep uz pannas no abām pusēm, līdz tā gatava.
  2. Uzvāri ūdeni un pievieno kvinoju, sāli un citrona šķēli vārīšanas procesā.
  3. Pasniedz skumbriju ar kvinoju.

Virtuvē

Lai paildzinātu produktu mūžu un salgabātu tos svaigus, cilvēki mēdz sasladēt visu ko. Sākot no dārza ogām un augļiem, beidzot jau ar pagatavotām maltītēm. Ir produkti, kuru sasaldēšana liekas pašsaprotama un nerada jautājumus, bet citu produktu sasaldēšana var radīt mulsumu. Kā jums liekas, vai ķiplokus ir ieteicams saldēt?

Svarīgākais