Izcils salikums! Pagatavo skumbriju kopā ar kvinoju

© unsplash.com

Vai esi kādreiz aizdomājies par to, ka skumbrija var veidot izcilu garšu salikumu kopā ar kvinoju? Uztura speciāliste Olga Ļubina iesaka nobaudīt šo garšu salikumu!

Nepieciešams:

  • 2 gb skumbrijas;
  • 200 g kvinojas;
  • citrons;
  • olīveļļa;
  • sāls, pipari - pēc garšas.

Pagatavošana:

  1. Skumbrijas noskalo un izķidā, iezied ar olīveļļu, uzber nedaudz sāls un piparu. Citronu sagriez šķēlēs un liec iekšā skumbrijā. Skumbriju apcep uz pannas no abām pusēm, līdz tā gatava.
  2. Uzvāri ūdeni un pievieno kvinoju, sāli un citrona šķēli vārīšanas procesā.
  3. Pasniedz skumbriju ar kvinoju.

Virtuvē

Lieliskas pastas maltītes pagatavošanā viens no svarīgākajiem posmiem ir perfekti izvarīt pastu jeb makaronus. Lai izvārītu perfektu pastu, ievērojiet šos deviņus soļus! 

Svarīgākais