Izmēģiniet šo marinēto sīpolu gredzenu recepti! Process būs pavisam vienkāršs, kā arī sīpolu pagatavošanā nav nepieciešams daudz dažādu sastāvdaļu!
P.S. Marinādei varat pievienot klāt sinepju sēklas un melnos piparus, ja vēlaties iegūt pilntiesīgāku garšu. Ja vēlaties, lai sīpoliem piemistu saldena un tai pat laikā pikanta garša, tad marinādei pievienojiet klāt anīsa sēklas, krustnagliņas un muskatriekstu.
1. Sagrieziet sīpolus plānos gredzenos.
2. Katliņā lejiet etiķi, ūdeni, cukuru un sāli. Uzvāriet marinādi.
3. Kad marināde ir sākusi vārīties, varat pievienot klāt papildus garšvielas pēc saviem ieskatiem.
4. Pēc tam izkārtojiet sīpolu šķēlītes burciņā un pārliejiet tām pāri marinādi.
5. Cieši ar vāciņu aizveriet ciet burciņu un ļaujiet tai atdzist.
Šos marinētos sīpolus varat baudīt jau pēc divām stundām. Ja vēlaties tos uzglabāt ilgākam laikam, tad burciņu nepieciešams ievietot ledusskapī.