Izmēģini! Annas Pannas naksnīgo auzu recepte

© unsplash.com

Izcils ēdiens. Garšo gan lieliem, gan maziem. Var uzglabāt ledusskapī 3 dienas un pagatavošanas laiks ir vien pāris minūtes, tā par savu naksnīgo auzu receptei saka ēdienu blogere Anna Panna.

Overnight oats jeb Naksnīgās auziņas

Sastāvdaļas (3 porcijām):

  • 150 g auzu pārslas;
  • 450 g augu piens;
  • 40 g Čia sēklas;
  • 45 g Agaves sīrups vai medus.

Pagatavošana:

  1. Traukā samaisa visas sastāvdaļas, nosedz ar vāciņu un liek uz nakti ledusskapī.
  2. Brokastīs pasniedz ar dažādām piedevām.

Naksnīgo auziņu piedevu idejas:

  • Banāns ar datelēm un smalki sagrieztu šokolādi;
  • Zemesriekstu sviests ar iemīļotāko ievārījumu;
  • Cepti āboli ar kanēli;
  • Banāni ar ogām;
  • Ķirbja biezenis ar banānu un kanēli;
  • Tropiskie augļi ar apgrauzdētām kokosa skaidiņām.

Virtuvē

Vistas fileju medus un ķiploka mērcē būs neticami vienkārši un ātri pagatavot. Būs nepieciešamas vien 15 minūtes un astoņas sastāvdaļas!