Recepte: itāļu aukstā tomātu zupa

© unsplash.com

Kad aiz loga valda pamatīga svelme, laiks gatavot aukstās zupas. Izmēģiniet itāļu aukstās tomātu zupas recepti!

Nepieciešams:

  • 500 - 700 ml tomātu sulas;
  • 2 lieli tomāti;
  • 1 garais gurķis;
  • 1/2 dzeltenās paprikas;
  • 2 ķiploku daiviņas;
  • 2 ēdamk. sasmalcinātu pētersīļu;
  • 2 ēdamk. citronu sulas;
  • 2 - 3 ēdamk. olīveļļas;
  • 1 tējk. sāls;
  • šķipsniņa melno piparu;
  • tabasko mērce (pēc garšas).

Pagatavošana:

  1. Sasmalciniet tomātus, gurķi, papriku.
  2. Sīki sakapājiet ķiploku daiviņas.
  3. Sajauciet lielā bļodā kopā dārzeņus, ķiploku pētersīļus, eļļu, sāli un piparus.
  4. Pievienojiet visām sastāvdaļām klāt tomātu sulu.
  5. Pēc garšas pievienojiet tabasko mērci un citronu sulu.
  6. Pirms zupas pasniegšanas atdzesējiet to vismaz 30 minūtes ledusskapī.

Avots

Virtuvē

Lieliskas pastas maltītes pagatavošanā viens no svarīgākajiem posmiem ir perfekti izvarīt pastu jeb makaronus. Lai izvārītu perfektu pastu, ievērojiet šos deviņus soļus! 

Svarīgākais