Gardām brīvdienu brokastīm: pufīgās amerikāņu pankūkas

© unsplash.com

Palutiniet sevi un savus mīļotos brīvdienās ar gardām, pufīgām amerikāņu stila pankūkām!

Kāpēc gatavot tieši šāda veida pankūkas?

  • Tās var ātri un viegli pagatavot;
  • Nepieciešamas vien dažas sastāvdaļas;
  • Tās būs mīkstas un pufīgas;
  • Šīs pankūkas kusīs mutē!

unsplash.com

Nepieciešams:

Astoņām pankūkām

  • 120 g miltu;
  • 2 ēdamk. cukura;
  • 2 tējk. cepamā pulvera;
  • šķipsniņa sāls;
  • 240 ml piena;
  • 2 ēdamk. eļļas vai izkausēta sviesta;
  • 1 liela ola;
  • piedevas ar ko kopā ēst pankūkas.

Pagatavošana:

  1. Bļodā beriet miltus, pievienojiet klāt cukuru, cepamo pulveri, sāli. Samaisiet visu kopā.
  2. Citā bļodā sajauciet kopā pienu, eļļu vai sviestu un olu.
  3. Sajauciet kopā sausās sastāvdaļas ar slapjajām sastāvdaļām.
  4. Uzkarsējiet pannu, ielejiet tajā dāsnu daudzumu eļļas.
  5. Vienas pankūkas pagatavošanai būs nepieciešamas 2 līdz 3 ēdamkarotes mīklas.
  6. Cepiet pankūkas no abām pusēm aptuveni 1 līdz 2 minūtes.
  7. Lai pirmās pankūkas neatdzistu, kamēr tiek ceptas pēdējās, iepriekš varat uzkarsēt cepeškrāsni uz 90 grādiem. Lieciet pankūkas karstumizturīgā traukā, trauku pārklājiet ar foliju un lieciet to iekšā cepeškrāsnī. Šādi pankūkas saglabāsies siltas pirms sēšanās pie brokastu galda.

Pasniedziet pankūkas ar sev iemīļotām piedevām, piemēram, augļiem, ogām, šokolādi vai ievārījumu!

Avots

Virtuvē

Lieliskas pastas maltītes pagatavošanā viens no svarīgākajiem posmiem ir perfekti izvarīt pastu jeb makaronus. Lai izvārītu perfektu pastu, ievērojiet šos deviņus soļus! 

Svarīgākais