Atspirdzinoši un gardi! Bezalkoholiskais arbūza mohito

© Ekrānuzņēmums no Youtube

Šis varētu būt tavs vasaras noslēguma dzēriens! Gards, svaigs un atspirdzinošs!

Vajadzēs:

  • 1/2 citronu;
  • 15 - 20 arbūza gabaliņus;
  • 14 - 15 piparmētru lapiņas;
  • divas tējkarotes cukura;
  • 1/2 glāzi ledu;
  • divas šķēlītes laima;
  • 2 - 3 piparmētru lapiņas dekorēšanai;
  • 1/3 glāzi gāzēta ūdens.

Pagatavošana:

Piestā ielieciet mazos gabaliņos sagrieztu citronu, arbūzu, cukuru, piparmētru lapiņas. Visus samīciet kopā.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Ekrānuzņēmums no Youtube

Glāzē ielieciet ledus gabaliņus, laima šķēlītes, pāris piparmētru lapiņas. Ielejiet glāzē iepriekš pagatavoto dzērienu.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Pievienojiet dzērienam klāt pāris arbūza gabaliņus.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Pielejiet klāt dzērienam gāzēto ūdeni. Samaisiet visu kopā un kokteilis gatavs!

Ekrānuzņēmums no Youtube

Virtuvē

Lai paildzinātu produktu mūžu un salgabātu tos svaigus, cilvēki mēdz sasladēt visu ko. Sākot no dārza ogām un augļiem, beidzot jau ar pagatavotām maltītēm. Ir produkti, kuru sasaldēšana liekas pašsaprotama un nerada jautājumus, bet citu produktu sasaldēšana var radīt mulsumu. Kā jums liekas, vai ķiplokus ir ieteicams saldēt?

Svarīgākais