Ieēdušies melnās tējas un kafijas nosēdumi krūzītes iekšpusē mēdz būt visai spītīgi - tomēr ne tad, ja izmantosiet šo vienkāršo padomu, ar kuru dalās “Express.co.uk”.
Medus ir iemīļots dabīgais saldinātājs, kuru novērtējam tā daudzpusības un ilgā glabāšanas laika dēļ. Varat to pievienot ikvakara tējai, izmantot marinādēs un konditorejas izstrādājumu saldināšanai vai kā lielisku piedevu šobrīd tik populārajām siera platēm. Tomēr vai jūs zināt, kā tas pareizi jāuzglabā? Skaidro “Southern Living”.
Sāls ir kristālisks minerāls, kuru pievienojam klāt ēdienam, lai uzlabotu tā garšu. Nav tikai viena veida sāls. Ir dažāda veida sāļi, kuru pielietojums arī atšķiras. Šoreiz iepazīsim "sāls pasauli" un noskaidrosim, kādi ir sāls veidi un kā tos atšķirt!
Ir daudz pankūku recepšu, un katrai saimniecei noteikti ir sava slepenā recepte. Portāls “Express.co.uk” iesaka izmēģināt pankūku mīklai pievienot kādu pavisam neparastu sastāvdaļu - sidru.
Šī divu sastāvdaļu banānu pankūku recepte ir ātra, tajā ir maz kaloriju, nav cukura un lipekļa, bet ir augsts proteīna saturu. Saskaņā ar “Express”, šī recepte ir ideāli piemērota tiem, kas vēlas pazemināt holesterīna līmeni, uzturēt veselīgu cukura līmeni asinīs vai atbrīvoties no liekajiem kilogramiem.
Iepirkšanās lielos iepakojumus ir veids kā ne tikai ekonomēt laiku, sagādājot ikdienai nepieciešamos produktus ilgākam periodam, bet arī ietaupīt naudas līdzekļus – vairumā iegādāti produkti ir izdevīgāki. Pērkot lielus iepakojumus, svarīgi ir produktus arī pareizi uzglabāt, tāpēc “Maxima Latvija” dalās padomiem, kā iepirkties gudri, lai iegādātie produkti saglabātu savu kvalitāti.
Droši vien arī jums ir gadījies nonākt situācijā, kad esat nolēmuši izmēģināt jaunu deserta recepti, un tā pieprasa brūno cukuru. Vai uzreiz jādodas uz veikalu vai varbūt to var aizstāt? Ar padomiem dalās “Southern Living”.
Šefpavāre un recepšu autore Mērija Berija dalās ar vienkāršu, taču nepārspējamu vistas gaļas recepti, kas sola pārsteigt pat visprasīgākos ēdiena baudītājus - šis vienkāršais ēdiens ir lieliski piemērots ģimenes vakariņām, un tā pagatavošana aizņem mazāk nekā stundu, raksta “Express”.
Lai virtuve būtu tīra un kārtīga, tā ir regulāri jāuzkopj. Noskaidrojiet, kurām vietām virtuvē ir jāpievērš īpaša uzmanība, bet bieži vien par tām piemirstam!
Gaisīgs un salds - šis šokolādes putukrējums, pasniegts kopā ar augļiem, izmantots kūkās vai kopā ar siltām pankūkām - kļūs par jūsu iecienītāko saldo kārumu. Klasisks putukrējums ir iemīļota desertu piedeva, taču, pievienojot kakao pulveri, jūs iegūsiet bagātīgu un mazliet neparastu saldēdienu. Recepti izmēģina “SouthernLiving”.
Šis vienkāršais Valentīna dienas kokteilis bez alkohola kļūs par lielisku svētku vakara sastāvdaļu. Pateicoties tā zemeņu un rozā noskaņai, tas lieliski iederēsies gan romantiskā vakarā, gan jautrā draudzeņu ballītē. Recepti piedāvā “mindfulmocktail.com”.
Diēta - tie vienmēr ir ierobežojumi. Izrādās, lai palīdzētu organismam pierast pie jauna dzīvesveida un vieglāk pieturēties pie diētas, pietiek optimizēt savas virtuves interjeru! Lūk, piecas idejas jūsu virtuves interjeram, kas palīdzēs notievēt, saskaņā ar “postimees.ee”.
Šis makaronu sacepums ar maltu liellopu gaļu, sasmalcinātu mocarellu un slepeno sastāvdaļu ir tik vienkārši pagatavojami, un atstāj daudz vietas uzlabojumiem vai izmaiņām - pagatavojiet to ar savas ģimenes iecienītajām sastāvdaļām. Ar recepti dalās “allrecipes.com”.
Avokado ir auglis, kas ir ieguvis lielu popularitāti pēdējo gadu laikā - tas ir atrodams it visur, no brokastu grauzdiņiem līdz salātiem un gvakamoles mērcei. Tomēr kā to pareizi nogatavināt, ja veikalā iegādāts zaļš jeb negatavs auglis? Raksta “Express”.
Zaļie salāti ir ideāls veids, kā iekļaut savā ikdienas uzturā vairāk dārzeņu - tikai ar noteikumu, ka salātu mērce ir veselīga. Kā pagatavot vienkāršu, gardu un veselīgu zaļo salātu mērci, raksta “RealSimple”.
Dažkārt ir nepieciešams ilgs laiks, lai pagatavotu kādu recepti, taču šī “Southern Living” Mariannas Viljamsas krēmīgo Toskānas garneļu pastas recepte ir ne tikai vienkārša, bet tā arī sola, ka katrs kumoss būs “labākais, kādu jebkad būsiet baudījis”. Izmēģiniet!
Liza Haima, reģistrēta dietoloģe un “The Well Necessities” Ņujorkā dibinātāja, atklājusi savu ģeniālo triku, kā padarīt kafiju garšīgāku, nepievienojot tai pienu vai cukuru, raksta “realsimple.com”.
Maiks Deiviss, Londonas “The Camberwell Arms” šefpavārs un īpašnieks, stāsta, ka atklājis uz augu bāzes ražotas siera mērces “mākslu” no savas sievas Bonitas, kura ir gan vegāne, gan šefpavāre, raksta izdevums “The Guardian”.