Virtuvē

2.okt 2023
Nav noslēpums – jo lielāka ģimene, jo lielāks izaicinājums, ko gatavot vakariņās, lai būtu ne vien gardi un izdevīgi, bet paēduši būtu visi. Tam piekrīt arī TV personība, pasākumu vadītājs un četru meitu tēvs Armands Simsons, kurš devās ciemos pie Rimi Gardēža un šefpavāra Normunda Baranovska, lai parādītu, kā, veicot pāris izmaiņu receptē, ikdienas iemīļoto ēdienu var pārvērst restorāna cienīgā maltītē, kas patīkami pārsteigs ikvienu ģimenē.
1.okt 2023
Piešķiriet saviem iemīļotajiem dzērieniem jaunas garšas. Pagatavojiet aromātiskos ledus gabaliņus!
30.sep 2023
Šī ir pavisam vienkārša recepte, kā vien no trim sastāvdaļām pagatavot gardas šokolādes konfektes.
28.sep 2023
Ja jums garšo suši un jau sen ir vēlme tos pagatavot mājās, taču to pagatavošana liekas pārāk sarežģīta, tad šīs triks jums lieti noderēs! Suši pagatavošana vēl nekad nav bijusi tik vienkārša.
27.sep 2023
Griežot gaļu, zivis vai kādu citu pārtikas produktu ar spēcīgu aromātu virtuves dēlīši var "pievikties" ar to smaržu. Reizēm no šī aromāta nemaz nav viegli atbrīvoties. Ja arī jums neizdodas atbrīvoties no nepatīkamā aromāta uz virtuves dēlīša, izmēģiniet šo triku!
20.sep 2023
Nav šaubu, ka šefpavārs Gordons Remzijs ir īsts profesionālis, tāpēc viņa padomiem ir vērts sekot. Šefpavārs dalās ar pavisam vienkāršu triku, kā viegli sagriezt sīpolus!
18.sep 2023
Pārsteidziet savus mīļotos ar pavisam neparastu uzkodu - viltus ikriem jeb kaviāru. To izveidei nepieciešamas viens trīs sastāvdaļas!
17.sep 2023
Uztura speciāliste Liene Sondore iesaka dažādot savu ēdienkarti ar veselīgām ogu receptēm. Veldzē slāpes ar šo gardo dzērienu!
16.sep 2023
Ja jums gatavojot ēst receptē teikts, ka nepieciešamas paniņas, bet tās aizmirstāt iegādāties, tad nesatraucieties, jo paniņas pavisam vienkārši varat pagatavot pats.
15.sep 2023
Šis būs lielisks dzēriens kuņģa un zarnu veselībai! Šādu skābpiena un šķiedrvielām bagātu dzērienu var baudīt gan kā brokastu dzērienu, gan launagu, gan veselīgu desertu, akcentē uztura speciāliste Liene Sondore.
13.sep 2023
Šī būs pavisam vienkārša recepte, kā ātri iemarinēt gurķus, lai tos varētu baudīt jau nākamajā dienā!
12.sep 2023
Izmēģini šo ātro kabaču marinādes recepti. Būs gardi!
11.sep 2023
Šefpavārs Raimonds Zommers dalās ar viegli un ātri pagatavojamu tortiljas picas recepti!
8.sep 2023
Augusts ir viens no vasaras ražīgākajiem mēnešiem - ienāk raža ne tikai dažādiem dārza augļiem, bet arī sezonālajiem dārzeņiem. Augustā īpašu uzmanību izpelnās tieši tomātu raža, pie tam, tomāti ir vieni no visbiežāk galdā celtajiem dārzeņiem, kas iemīļoti visa gada garumā. Šefpavārs Raimonds Zommers par godu plaukstošajai tomātu sezonai, dalās ar recepti, kur likt lietā tomātus!
7.sep 2023
Parasti, apēdot arbūzu, tā mizas mēs izmetam atkritumu urnā. Izrādās, ka tā nevajadzētu darīt, jo arī tās var ēst jeb precīzāk iemarinēt.
6.sep 2023
Šefpavāre Silvija Fontaina nosauc, viņasprāt, pareizāko veidu, kā sagatavot dārzeņus ziemas krājumiem. 
5.sep 2023
Izmēģiniet šo marinēto sīpolu gredzenu recepti! Process būs pavisam vienkāršs, kā arī sīpolu pagatavošanā nav nepieciešams daudz dažādu sastāvdaļu!
4.sep 2023
Ikkatrai mājsaimniecei un mājsaimniekam, kas vasaras izskaņā un rudens sākumā aktīvi rūpējas par ziemas krājumu sagatavošanu, ir dažādas īpašas receptes, kā iemarinēt dārzeņus. Šefpavāre Silvija Fontaina nosauc, kādas garšvielas ieteicams izmantot dārzeņu marinēšanā.
3.sep 2023
Vai zinājāt, ka rabarberus var iemarinēt? Šī vienkāršā recepte ir lielisks veids, kā baudīt rabarberus visas sezonas garumā.
2.sep 2023
Vai esat kādreiz ēdis marinētus zaļos ķiršu tomātiņus? Ja atbilde ir nē, tad izmēģiniet šo recepti! Būs gardi!
1.sep 2023
Šis ir īstais laiks, kad novākt mazdārziņā izaudzēto un parūpēties par ziemas krājumiem. Daudzās mājās šobrīd norit aktīva konservēšanas sezona. Šefpavāre Silvija Fontaina savā "Feasting at Home" mājaslapā nosauc dārzeņus, kuri būs īpaši gardi, ja tos iemarinēsiet.
1.sep 2023
Septembra sākums jau ierasti ieskandina jauno mācību gadu, kad ikviens steidz sagatavot pēdējos skolas piederumus un iejusties mācību gada ritmā.