Virtuvē

13.nov 2023
Jauna biroja iekārtošana ir iespēja izveidot gan mājīgu, gan profesionālu telpu, kas mudinās jūsu darbiniekus ar prieku nākt uz darbu un strādāt pēc iespējas produktīvāk.
12.nov 2023
Gaidot ciemiņus, mēs vēlamies tos iepriecināt un pārsteigt ar dažādiem gardumiem. Nākamreiz pagatavojiet šo recepti - panētu sieru!
11.nov 2023
Vai zinājāt, ka makaronus ar sieru var pagatavot mazāk nekā piecu minūšu laikā?
7.nov 2023
Tuvojoties gada vēsākajam laikam, nereti ir vēlme celt galdā ko īpaši siltu un gardu, atbilstoši sezonalitātei. Tam izcili piemērotas rudens krāšņākās ogas – ķirbji. Šefpavārs Raimonds Zommers dalās ātri un viegli pagatavojamā ķirbju krēmzupas receptē, ar ko iepriecināt gan sevi, gan savus mīļos.
4.nov 2023
Lifehacks.lv sociālajā medijā "TikTok" pamanīja interesantu triku. Ja sanācis rakstot kļūdīties un nepieciešams korektors, bet tāda mājās nav, lieti var noderēt zobu pasta. Šoreiz centāmies noskaidrot, vai tik tiešām ar zobu pastu varam dzēst savas kļūdas uz papīra?
27.okt 2023
Dalīts prieks ir divkāršs prieks, vēstī sena paruna. Tas noteikti ir attiecināms arī uz ēdiena gatavošanu: gatavot ģimenei vai draugiem ir daudz jaukāk nekā visus savus gastronomiskos pūliņus apēst vientulībā. To zina arī hokejists Rihards Bukarts, kurš labprāt gatavo citiem, un arī šoreiz dodas ciemos pie šefpavāra Normunda Baranovska, lai pagatavotu mammai īpašo plakanmaizi ar gaļas bumbiņām.
25.okt 2023
Iepriecini savu vēderu un garšu kārpiņas. Pagatavo gardu biešu salātus!
22.okt 2023
Rudens ir īstais brīdis, kad savā ēdienkartē pēc iespējas biežāk iekļaut bietes. Izmēģiniet šo vienkāršo vakariņu recepti. Liec galdā marinētu biešu tarti!
21.okt 2023
Ēst, lai dzīvotu, nevis dzīvot, lai ēstu! Kuram gan atliek laika domāt par ēdienu, ja dzīvē ir daudz citu aizraujošu lietu, kurām ar diennakts stundām nepietiek? Tā mēdz gadīties arī dziedātājai Patrishai, kura ikdienā lielākoties iztiek ar retām ēdienreizēm un mazām porcijām.
19.okt 2023
Rudens ir klāt, un tas nozīmē, ka ir laiks baudīt sezonas krāsas un garšas. Vai zināji, ka bietes ir ne tikai sarkanas, bet arī dzeltenas un baltas? Izmēģiniet šo krāsaino biešu čipsu recepti!
18.okt 2023
Piena produktus mēs uzglabājam ledusskapī, bet kartupeļus tumšā vietā, lai tiek ilgāk saglabātos svaigi un nesabojātos. Uzzini, kādi triki vēl palīdz paildzināt dažādu produktu mūžu.
17.okt 2023
Pludmales volejbolista Aleksandrs Samoilovs Pasta Carbonara recepte.
16.okt 2023
Garda un imunitāti stiprinoša tēja! Tās pagatavošana aizņems vien piecas līdz 10 minūtes!
15.okt 2023
Izcils ēdiens. Garšo gan lieliem, gan maziem. Var uzglabāt ledusskapī 3 dienas un pagatavošanas laiks ir vien pāris minūtes, tā par savu naksnīgo auzu receptei saka ēdienu blogere Anna Panna.
13.okt 2023
Ēdienu blogeres Annas Pannas enerģijas bumbiņu recepte!
12.okt 2023
"Pumpkin spice latte" latviskojot nozīmētu ķirbju latte. Šis dzēriens otrpus okeānam iemantojis lielu popularitāti. Iestājoties rudenīgiem laika apstākļiem, šī kafija ir neatņemama ikdienas sastāvdaļa daudziem. Arī Eiropā šis kafijas veids kļūst arvien populārāks un iecienītāks.
11.okt 2023
Daudzviet pasaulē rudens saistāms ne tikai ar krāsainām lapām, dzestro gaisu un sveču gaismu, bet arī ar ķirbjiem.
10.okt 2023
Piens vai milti ir neatņemama sastāvdaļa daudzām iemīļotām maltītēm kā ikdienā, tā arī svētkos. Lai arī vairums cilvēku uzturā izmanto tieši dzīvnieku izcelsmes pienu un klasiskos baltos miltus jeb kviešu miltus, pastāv vairāki alternatīvi piena un miltu veidi. Tie paplašinās garšu horizontu ikviena cilvēka dzīvē, turklāt sniegs iespēju baudīt kulinārijas šedevrus arī tiem, kuri ikdienas uzturā nedrīkst iekļaut šos produktus. Kā izvēlēties piemērotāko augu valsts pienu un kādas ir alternatīvo miltu priekšrocības? Ierosinājumos dalās  ēdienu blogere Anna Panna un uztura speciāliste Lizete Puga.
9.okt 2023
Krāsnī cepts lasis ar citronpipariem bez pievienota sāls ļaus izbaudīt lasi jaunās garšu niansēs, iesaka "Paulig" un "Santa Maria" mārketinga aktivitāšu vadītāja mazumtirdzniecībā Latvijā Inga Auziņa.
6.okt 2023
Jērs, rīsi, rozīnes, kumīns, burkāni un kinza – šķiet, šeit paslēpušās visas spilgtākās un aromātiskākās garšas! Ļaujiet garšām kārtīgi “sadraudzēties” un gatavojiet nesteidzoties, aicina "Paulig" un "Santa Maria" mārketinga aktivitāšu vadītāja mazumtirdzniecībā Latvijā Inga Auziņa, iesakot gardu plova recepti, kuram nav pievienots klāt sāls.
4.okt 2023
Šo konfekšu pagatavošanai būs nepieciešamas vien dažas sastāvdaļas un aptuveni stunda laika!
3.okt 2023
Viens no veidiem, lai uzņemtu iespējami veselīgāku maltīti, ir lietot mazāk sāli vai pat nemaz, norāda "Paulig" un "Santa Maria" mārketinga aktivitāšu vadītāja mazumtirdzniecībā Latvijā Inga Auziņa. Viņa atklāj, kā pagatavot gardu ēdienu, neizmantojot sāli!