Viegla krējuma mērce ar laimu piešķirs gardajai uzkodai ar jūras veltēm un dārzeņiem vēl svaigāku un pikantāku garšu.
mērcei
tako
6-8 tortiljas
1․ Izspiež laima sulu. Sajauc ar krējumu, majonēzi, aso mērci un maltajiem ķiplokiem.
2․ Svaigo ķiploku sīki sagriež. Garneles notīra, nosusina papīra dvielī un sajauc ar ķiploku, sāli un garšvielām.
3․ Uz pannas sakarsē olīveļļu. Apcep garneles 3-4 minūtes uz lielas uguns.
4․ Kāpostus sīki sagriež. Avokado sagriež kubiņos, sīpolus - plānos pusgredzenos. Sieru sarīvē uz smalkas rīves. Kinzu sakapā.
5․ Tortiljas sasilda uz sausas pannas un saloka uz pusēm. Pilda ar kāpostiem, avokado, sīpoliem, garnelēm, kinzu un sieru. Pārlej ar mērci.
IZMĒĢINI ARĪ GARDU TAKO ZUPIŅU AR MALTO GAĻU