Gardēžiem

Vakar, 18:03
Jūsu mīļie būs sajūsmā - pārliecinies pats. Vai vēlaties pārsteigt savu ģimeni ar gardu ēdienu? Tad pagatavojiet vistu medus-sinepju marinādē ar apelsīniem. Šajā ēdienā ir apvienots vistas maigums, medus saldums, sinepju pikantums un apelsīnu svaigums.
17.sep
Tējas maisiņiem ir divas galvenās alternatīvas. Pirmā ir beramo lapu tēja. Bet, ja tiešām nevarat atteikties no tējas maisiņiem vai daudz esat kustībā un pārbraucienos, tad vienmēr varat pagatavot tējas maisiņus pats.
15.sep
Ne velti svētdienas sauc par ģimenes dienām. Izmēģiniet receptes, kas atklās jaunas garšas.
15.sep
Tējas maisiņš ir pirmā pieredze, ko daudzi no mums gūst, iepazīstoties ar tēju, taču, lai patiesi izjustu tējas pasauli, ir jāmeklē beramā lapu tēja. Ir daudz iemeslu, kāpēc jāizvairās no tējas maisiņiem, kad runa ir par vidi un tējas pagatavošanu. Kas tad padara tējas maisiņus toksiskus?
12.sep
Vistas kotletes ir daudzpusīgs ēdiens, ko var pagatavot dažādos veidos:  tvaicēt – tas ir garšīgi, veselīgi un vienkārši.
11.sep
Jūs noteikti iepriekš neesat mēģinājis šāda veida cukīni - pildīts cukīni ar vistu, tomātiem, sīpoliem un siera garoziņu ir brīnišķīgs ēdiens, kas lieliski piemērots gan ģimenes pusdienām, gan vakariņām draugu lokā. Šajā receptē ir apvienoti maigi cukīni, sulīga vistas gaļa, smaržīgi tomāti un siera garoza, kas ēdienam piešķir īpašu šarmu.
10.sep
Jūras kāposti ir vitamīnu un minerālvielu krātuve. Tie ir bagāti ar jodu, kas ir tik nepieciešams mūsu ķermenim. Bet nedomājiet, ka tas ir tikai veselīgi, tas ir arī neticami garšīgi.
10.sep
Ne visi zina, ka ziedus var ēst. Kuri augi ir tieši piemēroti šim nolūkam, kādas ir vienkāršas receptes no šiem ziediem. Esam pieraduši audzēt gurķus, tomātus, kāpostus un sīpolus, lai vēlāk varētu novākt ražu un baudīt augļus. Daudzi cilvēki audzē ziedus tikai skaistuma dēļ, viņi saka, ka tie priecē acis, un tās var dāvināt.
9.sep
Nedariet to, ja vēlaties būt zinošs un nesabojāt iespaidu par sevi. Vakariņas ar gardu ēdienu daudziem ir nomierinošs rituāls. Taču restorāns ir publiska vieta, kur jāievēro noteikti noteikumi.
9.sep
Nav iemesla atteikties no gaļas grilēšanas, pat ja ievērojat veselīgu dzīvesveidu. Galvenais ir nepārspīlēt un zināt, kā pareizi pagatavot un ēst šos ēdienus.
8.sep
Kraukšķīga, sviestaina, mīksta, pikanta… Šai tomātu apgrieztai kukurūzas maizei ir viss. Šī recepte ir kukurūzas maizes prezentācija, kas paaugstinās ikvienu barbekjū vai pasniegšanas veidu līdz izsmalcinātai maltītei. To ir arī neticami viegli pagatavot.
8.sep
Suminot Tēva dienu, virtuves huligāns Pipars aicina pārsteigt tēvus, vectēvus un arī krusttēvus.
7.sep
 Brīvdienām piestāv ēdieni, kas ir salīdzinoši vienkārši un garšos visai ģimenei. Liekam galdā virtuves huligāna Pipara krāsainās kartupeļu pankūkas, kas uz šķīvja izskatīsies lieliski.
6.sep
Vai vēlaties pagatavot gardu un iespaidīgu uzkodu, kas būs hīts jebkurā mielastā? Tad noteikti jāpamēģina sīpolu gredzeni! Kraukšķīgi, zeltaini, piesātināti ar garšvielu aromātu – tie garšos jau no pirmā kumosa!
4.sep
Garšvielu ražotāja Santa Maria “Maltais kanēlis” saņēmis Starptautiskā garšu institūta prestižo Superior Taste Award apbalvojumu – divas zvaigznes, informē Paulig un Santa Maria mārketinga aktivitāšu vadītāja mazumtirdzniecībā Latvijā Inga Auziņa.
4.sep
Zivis ir ne tikai veselīgas, bet arī neticami garšīgas. Vienkārša un pieejama recepte, kas ļaus izbaudīt pannā pagatavotas svaigas zivs garšu.
1.sep
Ēdienu piegādes platforma “Bolt Food” šomēnes svin savu piecu gadu jubileju – 2019. gada augustā Tallinā, Igaunijā tika piegādāts pirmais “Bolt Food” pasūtījums. “Bolt Food” darbojas jau 40,000 restorānu vairāk nekā 100 pilsētās visā pasaulē, tostarp desmit pilsētās Latvijā. 
1.sep
Pipars stāsta, ka šī zupa būs īpaši piemērota kādai jaukai, mazliet vēsākai un lietainai pēcpusdienai. Tāpat tā lieliski noderēs arī septembrim un rudens sākumam.
31.aug
Pipars uzsver, ka vasaras izskaņai šī recepte pie grilētas gaļas vai zivs būs ideāli.
26.aug
Vai vēlaties iemācīties pagatavot ideālu griķu putru, kas būs irdena, aromātiska un neticami garšīga? Izlasiet šo vienkāršo un soli pa solim recepti, kas palīdzēs apgūt šo kulinārijas šedevru.
25.aug
Pipars stāsta, ka uz iesma grilēta forele ir pati senākā zivs pagatavošanas metode.
24.aug
Virtuves huligāns Pipars recepti atradis vecmāmiņas recepšu kladē.