5 produktu veidi, kurus pārtikas drošības speciālisti neēstu

© Nora Krevnera/F64

5.lapa

pexels.com

5. Svaigas austeres

Lai gan daudziem svaigas austeres ir īsts gardums un īpaša delikatese ceļojumu laikā, pārtikas drošības speciālists Džefs Nelkens gan norāda, ka noteiktos laika periodos svaigas austeres kļūst bakteriālas un rada risku veselībai. Viņš uzsver, ka labāk ir tās ir pagatavot 145 grādos, lai iznīcinātu iespējamās baktērijas.

Avots

Dzīvo gudri!

Tādā laikā kā šobrīd prasīt prasās, lai mājas būtu siltas. Ja ārā aiz loga valda aukstums un mājās esošie radiatori slikti silda, tad nepieciešams tērpties kārtu kārtās, lai justos labi. Pieredzējis santehniķis atklāj trīs padomus, kā rīkoties situācijā, ja mājās esošie radiatori slikti silda.