5 produktu veidi, kurus pārtikas drošības speciālisti neēstu

© Nora Krevnera/F64

4.lapa

pexels.com

4. Suši

Lai gan suši ir relatīvi droši, svarīga ir to sastāvdaļu izcelsme. Ja, piemēram, zivs ir nepareizi uzglabāta, tajā var būt baktērijas, kas veicina saindēšanos ar ēdienu. Tāpat var būt arī alerģiska reakcija.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvo gudri!

Lieldienām tuvojoties, jāsāk domāt par to, kā uzklāt krāšņu svētku galdu, pārlieku daudz netērējoties. Ar nelielu radošu pieskārienu ēdamistabu un visu mājokli var sapost svētkiem, papildinot jau esošās lietas ar dažiem jauniem akcentiem. Jau senāk iegādātais tekstils jaunās kombinācijās var izskatīties gluži svinīgi, bet traukus var saskaņot unikālā harmonijā. Interjera dizainers iesaka fokusēties uz dažādiem akcentiem, teiksim, galda centrālo rotājumu, traukiem un tekstilu, lai Lieldienu galda klājums šogad atšķirtos no iepriekšējiem.