8 ēdieni, kurus nedrīkst atkārtoti sildīt, lai nekaitētu veselībai

© Pexels

5.lapa

Pexels

5. Sēnes

Sēnes ir ļoti "viltīgas", jo, lai gan tajās ir daudz proteīnu, vitamīnu un aminoskābju, tās organismam ir grūti pārstrādāt. Kā norāda "Independent", atkārtoti sildot ēdienus, kuros ir sēnes, mainās proteīnu sastāvs tajās un tās var veicināt vēdera uzpūšanos.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Alkoholiķis ir cilvēks, kurš lieto alkoholiskos dzērienus pārmērīgā daudzumā, nespēj to kontrolēt un pats saviem spēkiem nespēj atteikties no grādīgo dzērienu malkošanas. Nav definēts viens alkoholisma cēlonis, kuru varētu attiecināt uz visiem, kas slīgst atkarībā. Alkohola atkarību var veicināt dažādi faktori. Šoreiz aplūkosim piecus faktorus, kuri var veicināt atkarību no alkohola!