8 ēdieni, kurus nedrīkst atkārtoti sildīt, lai nekaitētu veselībai

© Pexels

4.lapa

Pexels

4. Bietes

Bietes saglabā savas veselīgās īpašības pat zupā. Taču nav ieteicams bietes atkārtoti sildīt, jo tajās ir arī daudz nitrātu, vesta "Independent".

Protams, visveselīgākās ir svaigas bietes, ko var izmantot smūtijos un salātos.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Mūsdienās diabēts ir kļuvis par nopietnu sabiedrības veselības izaicinājumu, un tā attīstība bieži notiek nemanāmi, bez acīmredzamām pazīmēm. Kāpēc diabēta izplatība kļuvusi tik izteikta, kādi faktori veicina tā nemanāmo piezagšanos ikdienā, skaidro farmaceite Ksenija Lukjanova.

Svarīgākais