Efektīvs triks, kā viegli un ātri nolupināt vārītas olas

© unsplash.com

Pavisam ātrs un vienkāršs veids, kā viegli nolupināt olu, lai tā paliktu pilnīgi vesela!

Vajadzēs:

  • vārītu olu;
  • tējkaroti.

Process:

1. Ar karoti uzsitiet pa vienu no olas galiem.

Ekrānuzņēmums no Youtube

2. Noņemiet nedaudz nost ieplaisājušās čaumalas.

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Ņemiet tējkaroti un ar tās galu bīdiet nost no olas čaumalu (skat. attēlus).

Ekrānuzņēmums no Youtube

Ekrānuzņēmums no Youtube

Ekrānuzņēmums no Youtube

Avots

Virtuvē

Lai paildzinātu produktu mūžu un salgabātu tos svaigus, cilvēki mēdz sasladēt visu ko. Sākot no dārza ogām un augļiem, beidzot jau ar pagatavotām maltītēm. Ir produkti, kuru sasaldēšana liekas pašsaprotama un nerada jautājumus, bet citu produktu sasaldēšana var radīt mulsumu. Kā jums liekas, vai ķiplokus ir ieteicams saldēt?

Svarīgākais