Kā marinēt sarkanās zivis: vienkārša un ātra recepte

© Foto: Pexels.com

Zivi vislabāk sālīt pašam – tā iegūst produktu, kas būs garšīgs, veselīgs un ekonomisks.

SASTĀVDAĻAS:

300 g sarkanās zivs fileja (lasis, forele)

1 ēd.k. jūras sāls

1 tējk. cukurs

Foto: Pexels.com

PAGATAVOŠANA

1. No zivs izņem visus kaulus. Pēc tam noslauka to ar papīra dvieli, lai noņemtu lieko mitrumu;

2. Sajauciet kopā sāli un cukuru. Ar šo maisījumu ierīvē fileju, viegli iemasējot, lai garšvielas labāk iesūktos. Ievietojiet zivis traukā ar mīksto pusi uz leju. Liek ledusskapī uz 12 stundām. Pēc tam notecina iegūto šķidrumu un pasniedz.

Dzīvesstils

Drēbju saraušanās mazgāšanas laikā droši vien ir viens no nepatīkamākajiem pārsteigumiem, kas var sabojāt garastāvokli - lūk, daži praktiski padomi, kas palīdzēs izvairīties no nevēlamas saraušanās, kopā ar “Southern Living”.

Svarīgākais