Gardēžiem

1.nov 2015
Lai labi garšo!
31.okt 2015
«Mēs šeit esam universālie kareivji,» apgalvo restorāna The Goodfather šefpavārs Artūrs Breža, kurš vienlaikus ir arī viens no trim restorāna īpašniekiem. Artūrs šajā restorānā ir otro nedēļu, bet par pavāru strādā jau sešus gadus. Iepriekš strādājis restorānos Neiburgs un Amarone, kā arī Rossini. Brīvajos brīžos, kad Artūrs neveic universālā kareivja pienākumus, viņš ar kolēģiem dodas makšķerēt līdakas Burtnieku ezerā.
24.okt 2015
Lieliska uzkoda
19.okt 2015
Šis deserts būs īpaši piemērots visiem tiem, kuri rūpējās ne vien par savu vizuālo izskatu, bet vēlas arī uzņemt pietiekami daudz vitamīnu īpaši drēgnajā un rudenīgajā laikā.
12.okt 2015
Izrādās, ka lielākā daļa Latvijā atrodamo pūpēžu ir ēdami, izņemot cietpūpēžus. Kāda sociālā tīkla Facebook lietotāja dalījās ar fotorecepti, kurā parāda, kā pagatavot apaļpūpēdi. Šie sugas pūpēži esot visgaršīgākie.
11.okt 2015
Labu apetīti!
10.okt 2015
Lai labi garšo!
photo_camera
9.okt 2015
Jāteic, ka diemžēl truša gaļa ikdienas ēdienkartē parādās samērā reti, lai gan tā ir vērtīga, veselīga un diētiska. Tiem, kuri vēlas ievērot diētas, tā patiešām ir labs atradums. Un, ja ēdienkartē akcents likts uz diētiskiem produktiem, tad truša gaļa būs īsti laikā. To var pagatavot dažādi – ne tikai sautēt, arī vārīt zupu, gatavot salātus, žāvēt un konservēt.
8.okt 2015
Lai labi garšo!
7.okt 2015
Labu apetīti!
6.okt 2015
Lai labi garšo!
4.okt 2015
Labu apetīti!
3.okt 2015
Kafejnīcas Trusis Kafe virtuves vadītājs Jēkabs Pravornis iepriekš nav strādājis jomā, kas būtu saistīta ar ēdināšanu, tāpēc arī par šefpavāru vai pavāru īsti negrib sevi dēvēt. «Esmu izmētājies pa visādām vietām – esmu beidzis fotogrāfus, mācījies par fitnesa treneri, jo nekad neesmu izlēmis, ko labāk darīt, bet tagad esmu virtuves vadītājs,» atzīst Jēkabs.
3.okt 2015
Lai labi garšo!
2.okt 2015
Regulāra biešu ēšana nāk par labu veselībai. Uzturvielas, kas ir bietēs, kalpo sirds un asinsvadu slimību profilaksei, jo sekmē holesterīna līmeņa normalizēšanos; palīdz ārstēt iekaisumus, pazemināt asinsspiedienu, mazināt osteoporozes risku, uzlabot aknu šūnu darbību, stabilizēt cukura līmeni asinīs; palīdz pret nogurumu un uzlabo pašsajūtu tiem, kas ārstē mazasinību; aktivizē vielmaiņu, uzlabo gremošanu un novērš aizcietējumus. Iespējams, ka, pateicoties spēcīgajiem antioksidantiem, kas ir bietēs, tās arī noder atsevišķu vēža veidu profilaksei. Bietes ir mazkaloriskas, satur zināmu daudzumu balastvielu, ir salīdzinoši bagātas ar folskābi, tāpat satur arī kāliju, fosforu, magniju, dzelzi, cinku.
2.okt 2015
Šis saldais ēdiens ir variācija par amerikāņu tradicionālo Pateicības dienas ķirbju pīrāgu. Atšķirība tikai tā, ka saldā ķirbju masa, kuru tradicionāli liek pīrāga vidū, nu pasniegta kā pudiņš.
2.okt 2015
Bumbieri pieder pie tiem augļiem, ko izvēlas samērā bieži. Ja tie ir pilnībā nogatavojušies, tad ir medaini saldi, sulīgi un mutē burtiski izkūst. Gatavojot ēdienus, bumbierus var dažādi izmantot – karamelizēt, kombinēt salātos ar sieru vai sacept, piemēram, ar zilo sieru, vai izmantot kā citādi.
1.okt 2015
Veselīgas, labi glabājas, nav dārgas un der ļoti daudziem ēdieniem – tas viss pamatoti sakāms par sarkanajām galda bietēm. Cilvēku ēdienkartē tās ir jau vairākus gadu tūkstošus.
27.sep 2015
Piedāvā Liepājas kafejnīca Darbnīca un šefpavārs Renārs Ķergalvis
26.sep 2015
Piedāvā Liepājas kafejnīca Darbnīca un šefpavārs Renārs Ķergalvis