Gardēžiem

15.dec 2015
Svētku gaidīšanas laiks katram no mums ir saspringts un visdažādāko rūpju pārpilns, tāpēc ikviena iespēja tiem sagatavoties laikus ir patiess ieguvums, ko grēks neizmantot. Kūku, kēksu vai pudiņu pagatavošana vairākas nedēļas pirms Ziemassvētkiem – tas taču ir katras īstenas namamātes klusais sapnis, kam varam palīdzēt piepildīties!
14.dec 2015
Kāda saniknota kliente ievietojusi sociālajos tīklos nepievilcīga izskata ēdienu, uzdodot jautājumu - Jautājums Jums, mani mīļie virtuālie draugi - vai Jūs būtu gatavi ēst šitādu brīnumu? Manuprāt, tas ir sabojāts ēdiens.
11.dec 2015
Mandarīnus visvairāk novērtē tieši aukstajos ziemas mēnešos, kad ir citrusaugļu laiks. Tie ik gadu brīnišķīgi smaržo pēc Ziemassvētkiem. Tos bauda brīnišķīgās garšas dēļ un sezonas laikā arī apēd ne vienu vien kilogramu. Garšīgi, sulīgi, un tos var izmantot ne tikai svaigus, arī recepšu piedāvājums ar šo eksotisko augli ir pietiekami plašs un interesants.
10.dec 2015
Vakar Latvijas vēstniecībā Japānā sadarbībā ar Isetan Mitsukoshi lielveikalu grupu tika organizēts pasākums, lai Ziemassvētku noskaņās iepazīstinātu ar Latviju kā pievilcīgu kulinārijas tūrisma galamērķi.
5.dec 2015
Lai garda maltīte!
4.dec 2015
Lai labi garšo!
3.dec 2015
Labu apetīti!
2.dec 2015
Lai garda maltīte!
30.nov 2015
Labu apetīti!
29.nov 2015
Lai labi garšo!
28.nov 2015
Labu apetīti!
27.nov 2015
Lieliska recepte, kur dzērvenes spēlē «pirmo vijoli».
26.nov 2015
Vēls rudens, ziema vai agrs pavasaris – tas ir dzērveņu uzvaras gājiena laiks.
23.nov 2015
Alus darītava "Aldaris", tuvojoties ziemai, alus cienītājiem piedāvā jaunu alu - Šokolādes stoutu, informē AS "Aldaris" komunikāciju direktore Laura Krastiņa.
19.nov 2015
Ar vienmēr smaidīgo un dzīvespriecīgo Anci Annu Šternbergu latvieši jau ir pazīstami. Viņas pirmā grāmata “Topi vesels”, kurā Ance patiesi un atklāti runā par dzīves pagriezieniem, kas viņai likuši izvēlēties veselīgu dzīvesveidu, ir iekarojusi daudzu cilvēku sirdis. Drīzumā izdevniecība “White Book” laidīs klajā jau otro jaunās autores grāmatu.
photo_camera
13.nov 2015
«Šī ir kūka par draudzību un satikšanos. Tā ir moderna svētku kūka ar latviskām krāsām,» stāsta kūkas cepēja Amanda Freiberga, kurai kūkas nosaukumu Facebook ieteikusi bērnības draudzene.
10.nov 2015
Katram ēdienam ir noteikta loma, un kūka virtuves baletā ir pirmā balerīna. Izdevniecība “White Book” izdevusi grāmatu “Kūkas”, kurā iekļautas tepat Latvijā, tautā iemīļotā recepšu portāla Bonappetit.lv virtuvē tapušas receptes.
photo_camera
6.nov 2015
Prātojot par pusdienām vai vakariņām, par to, kādu piedevu izvēlēties pie gaļas vai salātiem, viens no variantiem – tradicionālie kartupeļi. Mūsdienās, kad ēdienkarti iespējams veidot ļoti daudzveidīgu, daudziem kartupeļi nav prioritāte, bet citi joprojām uzskata, ka tie ir otrā maize un bez kartupeļu porcijas maltīti ir grūti iedomāties. Labi zināmais kartupelis ir tik dažādi izmantojams – vārīts, arī ar mizu, cepts, sautējumā, salātos, biezenī, frī, zupā, tad kāpēc gan no tupeņiem vajadzētu atteikties.
2.nov 2015
Līdz ar ziemas tuvošanos liela daļa iedzīvotāju no saviem pagrabu un virtuves plauktiem ņem ārā ievārījumu un marinējumu burciņas, lai aizvietotu silto gadalaiku sniegtās dabas veltes. Tirdzniecības centrs "Dole" ir veicis aptauju, kurā tika noskaidrots, kādus konservējumus Latvijas iedzīvotāji iecienījuši visvairāk.